How to Get Free Internet met een Wireless USB Adapter

How to Get Free Internet met een Wireless USB Adapter


Een draadloze USB-adapter is een draagbaar netwerkapparaat waarmee u uw computer verbinding met het internet. U kunt een USB-adapter thuis gebruiken als uw computer geen ingebouwde draadloze. Een draadloze adapter is ook handig als je onderweg bent, want je kunt gebruiken om verbinding te maken van de gratis internet service aangeboden door vele caf├ęs, restaurants, parken, bibliotheken en andere openbare plaatsen.

instructies

1 Plaats de installatie-cd van de draadloze USB-adapter in uw CD / DVD-ROM drive.

2 Volg de aanwijzingen op het scherm geleide instructies om de benodigde drivers te installeren.

3 Sluit de draadloze USB-adapter aan op de USB-poort van uw computer. Wacht totdat Windows het apparaat herkent. Je moet een bevestiging pop-up in uw systeemvak te krijgen (naast de klok) zeggen dat het apparaat klaar is voor gebruik.

4 Start de computer opnieuw als daarom wordt gevraagd. Zo niet, ga dan naar de volgende stap.

5 Klik met de rechtermuisknop op de draadloze internetverbinding pictogram in het systeemvak. Het moet eruit zien als twee knipperende computerschermen verbonden met een lijn. Selecteer "Netwerk zoeken." Dit opent een venster met een lijst van beschikbare draadloze verbindingen om je heen.

6 Zoek de gratis internetverbinding die u wilt gebruiken. Single-klik erop en klik op "Connect". Als u niet zeker weet welke in de lijst is gratis, op zoek naar verbindingen die zeggen: "onbeveiligd netwerk."