Hoe updaten ATI Radeon Xpress 200M

Hoe updaten ATI Radeon Xpress 200M


De ATI Radeon Xpress 200M is een grafische adapter vervaardigd door ATI, een divisie van Advanced Micro Devices (AMD). Dergelijke grafische kaarten zijn voornamelijk gericht op het leveren van hoge kwaliteit foto's en video's via het beeldscherm, waardoor het geschikt is voor multimedia en gaming. Om u te helpen uw videokaart gelijke tred te houden met de nieuwe software-technologie en veranderingen, is het verstandig om de stuurprogramma's, die periodiek beschikbaar zijn voor uw Windows 7-computer te werken.

instructies

1 Klik op "Start", gevolgd door "Control Panel." Selecteer "Systeem en beveiliging" en start de "Device Manager" applet in de sectie "Systeem".

2 Dubbelklik op de ATI Radeon Xpress 200M vermelding uit de lijst met beschikbare apparaten. Selecteer het tabblad "Driver" en klik op "Update Driver" om de "Driver Update" wizard te starten. Tijdens de driver update procedure, zult u worden gepresenteerd met twee methoden voor het bijwerken van uw ATI Radeon Xpress 200M kaart.

3 Druk op 'Zoek automatisch naar bijgewerkte stuurprogramma's "als u voor Windows 7 op uw computer en het internet voor nieuwe driver updates te inspecteren. Wanneer deze bestuurders worden gevonden, zal Windows 7 te installeren. Klik op 'Close' en start de computer opnieuw opstarten om alle wijzigingen door te voeren. Op dit punt, heb je met succes de ATI Radeon Xpress 200M chauffeurs bijgewerkt en hoeft geen verdere stappen te ondernemen.

4 Druk op "Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken" als u handmatig zoeken naar drivers. Klik op "Browse" en zoek drivers van uw videokaart apparaat op uw computer. Klik op "Next" en laat Windows 7 aan de gekozen driver update te installeren. Klik op "Sluiten" als u klaar bent en uw computer opnieuw opstarten om de nieuwe instellingen toe te passen.