Hoe kan ik de USB-drives met behulp van een GPO domein uitschakelen

Hoe kan ik de USB-drives met behulp van een GPO domein uitschakelen


De Group Policy Object is een Windows-domein security model die u toelaat om alle apparaten en machtigingen op het netwerk te controleren. Dit omvat het regelen desktop hulpbronnen zoals USB-controller op de computer van een gebruiker. Beheerders verwijderen toegang tot USB-apparaten om diefstal van gegevens te voorkomen. Het stopt de gebruikers van het kopiëren van privé-informatie over het bedrijf van de harde schijf van de computer naar het USB-apparaat ingebracht in de computer.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op uw computer en selecteer "Run." Voer "gpedit.msc" en druk op "Enter." Dit opent de GPO-editor.

2 Klik op "View" en selecteer vervolgens "filteren." Verwijder het vinkje label "Alleen beleid instellingen die volledig kan worden beheerd tonen" en klik op "OK."

3 Klik op "Computer Configuration." Dit vergroot een lijst met opties. Klik op 'Administrative Templates, "en klik op' Beleid Instellingen Aangepast" en klik op "Beperk Drives."

4 Dubbelklik op "Verwisselbare USB-drives uitschakelen." Dit opent een dialoogvenster. Selecteer "Enable" om de GPO instellingen in te schakelen. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan, die USB-drives uitgeschakeld op de computer van de gebruiker.