Hoe kan ik de instellingen op een Logitech Quickcam wijzigen

Een Logitech Quickcam kunt nog steeds foto's en video. Haal het meeste uit uw webcam-ervaring door het instellen van het naar de beste foto's mogelijk te maken. Hier is hoe.

instructies

1 Dubbelklik op uw Logitech Quickcam icoon. Dit is meestal een van uw pictogrammen op het bureaublad. U kunt ook op uw menu Start op de linker benedenhoek van het scherm en kies uit uw lijst met programma's.

2 Klik op "Camera-instellingen" aan de rechterkant van het nieuwe venster dat verschijnt. U kunt ook naar de camera-instellingen door te klikken op "Quick capture 'en vervolgens te klikken op de pijl aan de rechterkant.

3 Kies welke instellingen u wilt werken met de eerste. U krijgt de mogelijkheid om video en audio te hebben. De video-optie regelt het beeld, terwijl de audio-optie het geluid controleert.

4 Ga terug naar je hoofdvenster en klik op "Quick-opname." Dit zal je webcam te activeren en kunt u bekijken hoe het eruit zal zien als je de verschillende instellingen aan te passen.

5 Beweeg de bar heen en weer op de helderheid, contrast en verzadiging. Hebben deze een voor een terwijl u het beeld op uw webcam totdat u tevreden over de kwaliteit van de foto zijn.

6 Klik en un-klik je Low Light Boost en Color Boost opties om te zien welke, indien een van beide, is nodig om de beeldkwaliteit wat je wenst te maken. Kunt u zich wenden deze aan en uit op basis van de verlichting van de kamer op het moment.

7 Klik op de audio-optie zodra u tevreden bent met de beeldkwaliteit zijn. Een vinkje verschijnt als het volume op een goed niveau. Als u ervoor kiest om het te resetten, klikt u op de optie Configuratie.

8 Volg de stappen op de configuratiewizard zodra u de optie Configuration te selecteren. De wizard leidt u door het testen van het geluid op uw webcam om de kwaliteit te waarborgen tijdens live webcam chats.

Hints

  • De camera-instellingen kunnen worden gewijzigd op elk moment. Natuurlijk licht kan de camera-instellingen van invloed zijn, dus dienovereenkomstig aan te passen.