Hoe maak je een McAfee Rescue Disk Maak

Hoe maak je een McAfee Rescue Disk Maak


Pc-virussen zijn een feit van het berekenen van het leven, vooral wanneer je online gaat. Het hebben van een virusscanner geïnstalleerd en het runnen van een up-to-date virusdefinities bibliotheek is een manier om u te beschermen tegen het verwerven van een systeem doden infectie. McAfee virus scanner biedt een extra niveau van bescherming door de opbouw van een Rescue Disk. Dit is een boot-disk gemaakt met behulp van uw specifieke systeeminstellingen om te helpen wanneer een virus aanvallen en voorkomt dat uw besturingssysteem normaal op te starten. Als dit gebeurt, plaatst u de Rescue Disk in uw diskettestation en vervolgens op te starten om floppy om een ​​virusscanner dat het virus wist en vervangt beschadigde systeembestanden uitvoert, krijgt u een back-up and running.

instructies

1 Plaats een diskette in het diskettestation van uw computer. Start de McAfee Virusscan programma en scant zowel de floppy disk en de pc om ervoor te zorgen dat ze virusvrij.

2 Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-pictogram in de taakbalk van Windows. Blader door de opties in het pop-up venster totdat u markeren "VirusScan." Selecteer "Create Rescue Disk" uit de VirusScan opties.

3 Druk op "Maak" naar een Rescue Disk maken met de floppy. Als het programma informeert u dat het downloaden van de Rescue Disk beeldbestand vereist, druk op "OK" om het downloaden van McAfee file servers. Controleer door het indrukken van "Yes" wanneer waarschuwde dat de schijf is gemaakt van alle gegevens op de diskette worden gewist.

4 Wacht tot het statusbericht in het venster van de schepping om te veranderen van "Creation" naar "Rescue disk gecreëerd." Moet het niet meer dan 5 minuten.

5 Neem de diskette uit het station en op te slaan totdat je nodig hebt om de redding uit te voeren.

Hints

  • Werk de rescue disk elke maand door het uitvoeren van de creatie proces opnieuw, zodat u altijd een up-to-date schijf.