Mijn luidsprekers maken van een Weird geluid op mijn MacBook Pro

Mijn luidsprekers maken van een Weird geluid op mijn MacBook Pro


Vreemde geluiden uit de luidsprekers van de MacBook Pro's kunnen worden veroorzaakt door beschadigde of geblazen luidsprekers, audio-instellingen of een tijdelijk probleem dat kan worden opgelost door het resetten van de SMC en PRAM. Problemen met een geluid probleem kan aangeven of de geluiden worden veroorzaakt door hardware of software, en in sommige gevallen, kan een systeemupdate gekraak en knetterende geluiden op te lossen.

Problemen met Laptop Speakers

Om erachter te komen hoe het probleem op te lossen, eerst bepalen of de luidsprekers zijn het probleem of uw audio-instellingen zijn in gebreke is gebleven. Een probleem met de voorkeuren kunnen veroorzaken audio kwesties niet uit wat je aan het luisteren bent. Steek de stekker in een koptelefoon en luister naar alles wat met geluid. Als dezelfde problemen voordoen met de koptelefoon, het probleem is waarschijnlijk software te maken. Als het geluid is duidelijk op de koptelefoon, maar de luidsprekers kunnen worden beschadigd of geblazen. Geblazen speakers stralen geen geluid, maar verstoringen, en gedeeltelijk geblazen luidsprekers kan knetteren of rammelen bij hoge volumes. Als je alleen problemen ervaren als het volume toeneemt, kan uw luidsprekers gedeeltelijk worden geblazen, en ze moeten worden gerepareerd of vervangen.

Problemen Audiobronnen

Als u audio problemen ondervindt alleen tijdens het spelen van bepaalde video's, muziek of andere bestanden, de bestanden zelf kunnen worden beschadigd of lage kwaliteit. Luister naar muziek of video's die je kent werkt prima en kijk of het probleem blijft bestaan. Of als u een cd of dvd hebt, luister naar muziek of video van de schijf in plaats van vanaf uw harde schijf. Als het probleem blijft, ongeacht waar het geluid vandaan komt, gaan naar het oplossen van de geluidsinstellingen.

Controleer Audio Voorkeuren

Wanneer de luidsprekers niet correct zijn ingesteld in de voorkeuren van het besturingssysteem, audio problemen zijn het gevolg. Koppel alle externe apparaten van de USB, FireWire en 3,5 mm audio-poorten en open System Preferences. Klik op 'Geluid', gevolgd door het tabblad "Output". Selecteer "Interne luidsprekers" als standaard optie. Als je geen andere opties te zien, selecteer "Interne luidsprekers" toch alleen maar om ervoor te zorgen dat de optie registers. Binnen deze instellingen kunt u testen of slechts één luidspreker wordt gebroken door het schuiven van de Balance schuifregelaar helemaal naar links of rechts terwijl het geluid wordt afgespeeld. Als het probleem alleen wanneer de schuif helemaal in één richting, is het waarschijnlijk dat een luidspreker wordt gebroken en te repareren.

Installeer de updates van het besturingssysteem

Volgens MacWorld, een aantal Mac OS X-gebruikers ervaren audio problemen na de update 10.4.10, die veroorzaakt geknetter en ploffend geluid uit de luidsprekers, hoewel de luidsprekers niet werden gebroken te komen. Werk uw besturingssysteem om de laatste versie om ervoor te zorgen dat alle audio problemen worden gepatcht. Zelfs als audio problemen van uw laptop niet worden veroorzaakt door een update, is het nog steeds mogelijk dat de meest recente update het probleem kan oplossen.

Reset PRAM en SMC

Resetten Parameter Random Access Memory en System Management Controller worden oplossen stappen die problemen kunnen oplossen van een eenvoudige herstart zal niet, zoals gebrek aan apparatuur, plotselinge shutdowns en kernel panics herkennen. Om de PRAM resetten, sluit u de laptop volledig. Druk op de knop om deze weer aan te zetten en vervolgens onmiddellijk op en houd de "Command", "Option", "P" toetsen "R" totdat u het opstartgeluid tweemaal klinken. Om de SMC opnieuw in te stellen, zet u de laptop en bevestig de voedingskabel is aangesloten. Houd de linker kant "Shift", "Control" en "toetsen Option" en de power-knop gedurende vijf seconden. Laat de toetsen gelijktijdig en macht op uw computer.