Hoe maak je een Yahoo Avatar omkleden

Uw Yahoo! Avatar is een geanimeerde afbeelding die Yahoo! gebruikt om u te vertegenwoordigen. Je avatar wordt overal in de Yahoo! website, met inbegrip van Yahoo! Messenger, Yahoo! Answers en Yahoo! Mail. U kunt uw avatar aanpassen om een ​​belang, favoriete kleur, persoonlijkheid, sport of hobby weerspiegelen. Yahoo! kun je aanpassen van een breed scala aan opties voor je avatar, zoals huidskleur, haarkleur en stijl, kleding en accessoires. Om de kleren van je avatar te veranderen, de gewenste instellingen bewerken via de Yahoo! Avatars website.

instructies

1 Meld u aan bij uw Yahoo-account.

2 Klik op "Meer Yahoo! Sites" van links zijbalk op de Yahoo! homepage.

3 Klik op 'Avatars. "

4 Klik op "Kleding" en kies een outfit voor je avatar. Bekijk een voorbeeld in het deelvenster "Previewing Changes".

5 Klik op de "Save Changes" om de nieuwe kleding van toepassing op uw avatar. Yahoo! maakt de wijzigingen onmiddellijk van kracht.

Hints

  • Klik op het tabblad "Extras" naar alle accessoires, sportartikelen, een hoed of een huisdier toe te voegen aan je avatar.
  • Naast het wijzigen van de kleding van uw avatar, kunt u de avatar's huid en haarkleur, kapsel, lichaam het type te veranderen en het toepassen van een achtergrond met behulp van de tabs aan de bovenkant van het scherm.
  • Een achtergrond plaatst je avatar in een andere omgeving.