Hoe om te stoppen met internet monitoring

Hoe om te stoppen met internet monitoring


Wordt gecontroleerd is een normaal onderdeel van de online activiteiten voor veel mensen, hoewel ze meestal niet weten. Elke keer dat u een computer op het werk, op school of in een openbare omgeving, uw activiteiten zijn onderworpen aan het toezicht. Erger nog, als je een virus hebt gedownload, uw activiteiten kunnen worden, zelfs in situaties gecontroleerd waar u een redelijke verwachting van privacy. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om anderen te stoppen met de controle van uw activiteit van Internet, en alles wat je hoeft te doen is het volgen van een paar eenvoudige stappen.

instructies

Hoe om te stoppen met internet monitoring

1 Gebruik anti-virus software om uw computer te scannen op kwaadaardige bestanden. Hackers maken vaak gebruik van Trojan virussen op keyloggers en andere monitoring software slip op computers. Als dit gebeurd is, is het belangrijk dat de anti-virus te gebruiken om de bron ruimen voordat u monitoring software om de software opnieuw zelf voorkomen.

2 Ga naar de Safer Networking website in de rubriek Resources vermeld. Safer Networking is de thuisbasis van een van de toonaangevende gratis removal tools voor het schoonmaken van monitoring software uit een computer. Op de Safer Networking website, klik op de foto van de vlag die overeenkomt met uw taal.

3 Klik op de koppeling Downloaden in de rechterbovenhoek van de site. Deze link opent een pagina die producten beschikbaar om te downloaden geeft. Klik op de Spybot - Search and Destroy link.

4 Klik op Uitvoeren. Een doos zal verschijnen als het downloaden begint te vragen of u wilt uitvoeren of opslaan van het programma. Bewaar een kopie van het installatiebestand als je verwacht om de software opnieuw te installeren; anders is, voert u het bestand om het programma te installeren. Herstart uw computer na het installeren is voltooid.

5 Open Spybot - Search and Destroy. Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad gemaakt tijdens de installatie. Anders, klikt u op Start, Programma's, en vind Spybot in de lijst.

6 Klik op Scannen. Scannen doorzoekt de bestanden en mappen op uw computer aan om eventuele spyware of monitoring software te vinden. Sluit alle vensters voordat het scannen van uw computer. De scan kan lang duren, afhankelijk van hoeveel bestanden aanwezig zijn en hoe lang het geleden is sinds de laatste SpyBot Search.

7 Schoon en wissen schadelijke programmering Spybot vindt. Spybot zal een aantal opties te presenteren als een verdacht bestand of programma wordt gevonden. Gebruikers kunnen het programma negeren en geen actie ondernemen, schoon en het bestand te verwijderen of in quarantaine bijbehorende bestanden.

8 Sluit het programma en de computer opnieuw opstarten om het systeem geheugen te wissen. Herhaal dit proces om de 2-4 weken om ervoor te zorgen dat het systeem schoon blijft.

Hints

  • Als u gebruik maakt van een werk of een openbare computer, kan het illegaal zijn om de monitoring software die zij hebben ge├»nstalleerd. In dit geval moet u het feit dat uw activiteiten worden gecontroleerd accepteren, of ervoor kiezen om geen gebruik van de apparatuur.