Hoe maak je een navigatiebalk creëren voor een webpagina

Hoe maak je een navigatiebalk creëren voor een webpagina. Bezoekers van uw site kunnen hun weg met behulp van een handige navigatiebalk om hen te begeleiden vinden!

instructies

Een navigatiebalk die tekst gebruikt slaat alleen op download tijd en is eenvoudig toe te voegen.

1 Open de pagina met behulp van een tekstverwerker, zoals Kladblok of EditPad. Plaats de cursor waar de navigatiebalk zal verschijnen.

2 Typ het volgende, het veranderen van de pagina namen en locaties waar aangegeven: Home / Het centrum tag centreert de volledige navigatie-bar, terwijl de overige labels dienen om een ​​tekst link toe te voegen naar andere pagina's. De laatste tags toevoegen van een ruimte, een scheidslijn en andere ruimte tussen elke link.

3 Blijven toevoegen van pagina's op deze manier, het veranderen van de namen en locaties waar nodig: Wat is er nieuw /

4 Sluit het centrum tag door te typen:

Gebruik een tabel om line-up van de banden en geven kleur aan een navigatiebalk. Het wordt aanbevolen dat je de 'Hoe maak je een tabel toevoegen aan een webpagina' eHow eerste.

5 Open de pagina met behulp van een tekstverwerker, zoals Kladblok of EditPad. Plaats de cursor waar de navigatiebalk zal verschijnen.

6 Begin de tabel door het volgende te typen: Dit vertelt de browser om te beginnen aan een tafel met geen rand en een breedte van 100%.

7 Begin de tabel rij:

8 Voeg de eerste schakel door het volgende te typen: Home. Deze tag vertelt de browser de eerste kolom heeft een breedte van 25% van de tafel, voegt een link naar de home page, centreert de tekst en sluit de kolom.

9 Ga door het toevoegen van links met behulp van dezelfde labels, ter vervanging van de naam en de locatie pagina als dat nodig is. Wat is er nieuw.

10 Sluit het centrum tag door te typen:

11 Sluit de rij door te typen:

12 Het einde van de tabel:

Controleer elke link op de bar werken. Bezoekers haat verdwalen en zal niet terugkeren!

13 Sla de onlangs herziene pagina en upload deze naar uw website.

14 Verbinding met het internet en klik op elke link om te controleren of het correct is.

15 Breng de veranderingen die nodig zijn, op te slaan en opnieuw te uploaden.

Hints

  • Voeg een achtergrondkleur om de tafel om ervoor dat hij opvalt. Na de breedte = 100% tag, typt u de volgende, te vervangen door de gewenste kleur of hexadecimale code: BGCOLOR = 'blue'.
  • Als u een achtergrond kleur te gebruiken, maken het tekstlinks vet of de lettergrootte wijzigen om ze beter tegen de gekleurde achtergrond opvallen.
  • Toevoegen of het aantal kolommen verlagen door ervoor te zorgen dat het percentage van elke kolom gecombineerd voegt tot 100%. Bijvoorbeeld, het bovenstaande voorbeeld worden vier kolommen, elk 25% van de tabel. Drie kolommen gebruiken 33%.