Hoe maak je een computer te gebruiken als een proxy server

Hoe maak je een computer te gebruiken als een proxy server


Kleine netwerken kunnen nog steeds gebruik maken van een proxy-server. De Microsoft Windows-besturingssysteem kunt u uw computer te zetten in een proxy-server. Een proxy server is een centrale computer op het netwerk aangesloten op het internet. Andere computers in het netwerk het apparaat te verbinden met het internet. De Internet Connection Sharing (ICS) configuraties op de machine kunt u uw computer te zetten in een proxy-server.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Configuratiescherm'. Dubbelklik op "Netwerk- en Internet-verbindingen." Dubbelklik op "Network Connections" om een ‚Äč‚Äčlijst van netwerkkaart instellingen te bekijken.

2 Klik met de rechtermuisknop uw netwerkkaart pictogram en selecteer 'Eigenschappen'. Voor de meeste gebruikers is dit pictogram label "Lokaal netwerk." Klik op het tabblad "Advanced".

3 Vink het vakje met de naam "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via deze computer Internet-verbinding" in het gedeelte "Internet Connection Sharing." Een waarschuwing verschijnt je te vertellen dat je IP is reset voor de proxy computer. Klik op 'OK'.

4 Start de computer opnieuw om de wijzigingen door te voeren. Je moet ook aan elke klant de machine opnieuw op te starten op het netwerk te zorgen dat ze de proxy-server te zien.