Hoe maak je een PDF-bestand in Excel insluiten

Hoe maak je een PDF-bestand in Excel insluiten


Datasets in Excel vervoer van meer betekenis wanneer de lezer ondersteunende documentatie kunnen zien, zoals referentiemateriaal of een presentatie over wat de data betekent. U kunt deze documentatie door het inbedden van een PDF-bestand in uw spreadsheet. De lezer kan open en bekijken en, in sommige gevallen, wijzigingen aan.

Insluiten een Static File

Om een ​​PDF-bestand in uw Excel-werkblad insluiten, klikt u op de cel waarin u wilt dat de linkerbovenhoek van de PDF te verschijnen. Op het tabblad Invoegen, klik op de "Object" knop en selecteer "Adobe Acrobat Document" van de de New tabblad Maken. Blader naar en selecteer het PDF-bestand dat u wilt insluiten. De eerste pagina van het bestand wordt weergegeven in het werkblad, en je kunt het formaat wijzigen met behulp van de handvatten op de verpakking. Als u liever alleen een PDF-pictogram weergegeven op de spreadsheet, klik op de "display als pictogram 'vakje in het vak Object voor het PDF-bestand selecteren.

Insluiten een Veranderen File

Als je gaat om het maken van wijzigingen aan het PDF-bestand en u wilt dat uw lezer om de meest up-to-date versie hebt, de inbedding proces is een beetje anders. Op het tabblad Invoegen, klik op de "Object" button, vervolgens uit het creëren van tabblad Bestand, klik op de "Link naar bestand" in. Nadat u bladeren naar en selecteer het bestand, wordt het embedded en weergegeven als een Adobe Acrobat pictogram met de bestandsnaam. Dubbelklik op het pictogram om de meest recente versie van het PDF-bestand te openen.

Wijzigingen aanbrengen in een ingesloten bestand

Als u wilt dat uw lezer in staat zijn om het bestand te veranderen en die veranderingen terug te vinden in het ingesloten PDF het Excel-bestand, gebruikt u het proces voor het inbedden van een statisch bestand. De lezer kan het bestand openen, wijzigingen aan te brengen en op te slaan, ofwel met een nieuwe bestandsnaam of dezelfde. (Met behulp van een nieuwe bestandsnaam kan u helpen uw bestanden georganiseerd te houden.) De Excel-werkblad wordt het nieuwe PDF-bestand te openen.

Als u het proces voor het inbedden van een veranderende file te volgen, kan uw lezer het bestand openen, wijzigingen aan te brengen en op te slaan onder een andere bestandsnaam of dezelfde. Toch zal de Excel werkblad nog het originele document in plaats van de gewijzigde één openen.

Bestandsgrootte

Bij het bepalen hoe u uw PDF insluiten, neem de resulterende bestandsgrootte in overweging. Inbedden van de PDF met een visuele weergave van de eerste pagina is als het bevestigen van de hele PDF naar het werkblad. Echter, het inbedden van de PDF met een pictogram of het creëren van een link naar de PDF heeft een veel kleiner formaat penalty, slechts ongeveer 5 kB toe te voegen aan het bestand.