Hoe gebruik ik mijn Facebook Fan Page om een ​​YouTube-video op de top van Google

Het bevorderen van een YouTube-video op uw Facebook fan pagina zal de zichtbaarheid van de clip te vergroten. Sinds Facebook fans hoeven niet naar vrienden of goedgekeurd te delen of reageren op uw inhoud, het bevorderen van een video op deze manier verhoogt de kans gaat het virale en borrelen naar de top van Google rankings. Maak gebruik van Facebook's "Links" functie, waarmee u identieke inhoud te plaatsen, maar presenteren het anders om de kans dat de leden van uw netwerk zien te maximaliseren.

instructies

1 Klik op de "Link" knop boven het lege veld aan de bovenkant van uw fan pagina muur. Plak in de link voor de YouTube-video die u wilt bevorderen en klik op "Bevestig."

2 Voer een kort bericht met een beschrijving van de video en de fans aan te moedigen om te klikken en te delen. Het feit dat u dit bericht kunt variëren om de video te posten herhaaldelijk verhoogt de kans op meer fans te zien. Repost de video met een andere beschrijvende bericht elke keer dat je post-it.

3 Schakel de pijlen op de miniatuur afbeelding hieronder bijgevoegd om uw post naar een van de vier miniaturen kunt u bevestigen wanneer u een link naar een YouTube-video te plaatsen kiezen. Als men geen miniatuur fans niet te motiveren om te klikken of te delen, te veranderen is het misschien meer belangstelling te wekken. Klik op "Post" om de link te plaatsen.

4 Insluiten de YouTube-video in uw webpagina of blog en post een link naar de pagina of post met de embedded video. Door dit te doen niet alleen moedigt fans om de video te bekijken, maar ook speelt in op de virale kracht van de video's om meer verkeer aan te trekken voor uw andere creatieve inspanningen.