Waarom doet Rootkit Oorzaak rebooten?

Rootkits zijn een kwaadaardig programma dat iemand om een ​​computer te bedienen zonder te worden ontdekt door de gewone gebruiker mogelijk maakt. Deze rootkits kunnen worden gebruikt door hackers om de computer activiteiten en systeemfouten veroorzaken te monitoren.

Functie

Rootkits dat de computer kernel richten kan bijzonder schadelijk zijn, waardoor een systeem herhaaldelijk opnieuw op te starten als het probeert om de werkelijke boot loader van de computer vervangen. Deze fout kan worden veroorzaakt door tegenstrijdige vlekken op de computer of slordige codering van de rootkit is.

types

Bootkits zijn een variant van-kernel georiënteerde rootkit die het vaakst leiden tot een computer naar de "Blue Screen of Death" tonen of veroorzaken frequente rebooten, volgens de onderzoekers. U moet alle patches en security software updaten om uw computer te beschermen tegen deze bedreigingen.

Waarschuwing

Hoewel rootkits legitieme en legale toepassingen, worden ze steeds populairder als een vorm van malware naar onbeschermde systemen exploiteren. Ze kunnen een cybercrimineel te voorzien van een achterdeur naar uw computer. Laat je niet jezelf een slachtoffer - beveilig uw computer.