Hoe maak je een aangepaste Blog Template Make

Hoe maak je een aangepaste Blog Template Make


Iedereen die een internetverbinding kan een blogger zijn. Zolang u een speciale blog provider, kunt u typt, post en publiceren zo veel en zo vaak als je wilt. Helaas zijn de meeste bloggen programma's bieden alleen een saai en vervelend template. U kunt uw blog interessant en populair door het ontwerpen en het uploaden van uw eigen gepersonaliseerde template te maken.

instructies

1 Vertrouwd te maken met uw blogging programma. Blogging platforms zoals Wordpress en Blogger hebben ingebouwde ontwerp functies die helpen bij het aanpassen en sjabloon van uw blog personaliseren. Bijvoorbeeld, Wordpress stelt u in staat om persoonlijke foto's uploaden in de zijbalk van uw blog met de Widget tool. Zorg ervoor dat u de opties en knoppen van uw blogging platform te begrijpen.

2 Wijzig banner van uw blog. De banner of header, van een blog is gelegen op de top van de webpagina en worden de naam en de gegevens van de site. Ontdek de afmetingen van de banner (dit zal worden verstrekt door uw blogging-programma) en maak vervolgens een nieuwe banner van dezelfde grootte. Gebruik een programma als Adobe Photoshop om de beste resultaten te krijgen. Experimenteer met verschillende foto's, woorden, kleuren en lettertypen.

3 randen toevoegen en schetst om beelden van je blog om ze te onderscheiden van de pagina. Verzamel de beelden die zullen worden geplaatst in uw blog en openen met een beeldmanipulatie programma. Gebruik de "Outline" tool (de "Stroke" tool in Photoshop) en voeg wat grenslijnen aan uw opnamen. Bijvoorbeeld, kon u een dikke zwarte lijn rond de rand van het beeld en een dunnere gekleurde lijn net binnen, bijvoorbeeld, geel of roze zijn. Dit zal uw foto's tot leven te brengen en maak uw blog template kijken levendige en professioneel.

4 Pas de kleur thema van uw blog template. Dit kan zo simpel zijn als het veranderen van de kleur van de tekst, titels en koppen of zo ingewikkeld als het veranderen van de hele webpagina. Sites zoals Wordpress en Blogger maken het gemakkelijk om de tekst kleur van berichten met behulp van formaat werkbalken in de pagina instellingen te wijzigen. Markeer de tekst die u wilt wijzigen en selecteer een kleur uit het drop-down menu in de werkbalk.

5 Voeg de laatste hand aan uw aangepaste blog template. Bijvoorbeeld, kunt u overwegen het toevoegen van widgets permanent aan de zijbalk van uw blog. In uw blogging programma, gaat u naar de Widgets opties en klik en sleep eventuele toevoegingen die u wilt maken aan de zijbalk van uw blog. De meeste blogging hosts bieden de mogelijkheid om persoonlijke foto's, kalenders, klokken, bezoek balies en diavoorstellingen toe te voegen.

Hints

  • Als u niet in staat om te tekenen of foto's voor banner van de blog te maken, kunt u een gratis stock website gebruiken, zoals StockVault of Photo Rogue. (Zie Resources.)