Fujitsu HandyDrive 320GB Voordelen

Fujitsu HandyDrive 320GB Voordelen


De HandyDrive serie draagbare, externe harde schijven van Fujitsu combineert veel populaire functies. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten variërend van 160 GB (gigabytes) tot 500 GB. Het 320-GB model combineert een hoge opslagcapaciteit met een hogere snelheid dan de 400- en 500-GB modellen, en het is een betaalbare optie als u op zoek zijn naar een veilige, efficiënte externe harde schijf.

De beste combinatie van snelheid en opslagcapaciteit in een HandyDrive

De 320-gigabyte HandyDrive draait met een snelheid van 5.400 omwentelingen per minuut (rpm). Deze snelheid is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van grotere capaciteit HandyDrives, die alleen draaien op 4200 rpm. De hogere snelheid van omwentelingen per minuut kunnen gegevens worden gelezen uit het station bij hogere snelheden. Dit verhoogt de algemene prestaties van de aandrijving. Hoewel er andere HandyDrive modellen met vergelijkbare snelheden, de opslagcapaciteit is lager dan die van de 320-gigabyte model.

Draagbaarheid en Compatability

De HandyDrive is klein en licht genoeg om in uw zak, en het vereist alleen een USB-aansluiting als voedingsbron. De drive is compatibel met USB 2.0 en USB 1.1-poorten, zodat het kan worden gevoed door oudere laptops evenals nieuwere elektronica. Het is compatibel met Mac OS X 10.1 en hoger besturingssystemen, evenals verschillende versies van Windows. Deze omvatten Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 Professional en Windows Me. Een review op IT ook Beoordelingen geeft Linux als een compatibel besturingssysteem.

Prijs

De HandyDrive's basisontwerp en de eenvoud laat het een lagere prijs dan vergelijkbare externe harde schijven te bereiken. CNET schat de kosten van de aandrijving, wanneer nieuwe, op ongeveer 26 cent per gigabyte aan opslagruimte. Deze prijs wordt bereikt door het weglaten van een aantal van de meer geavanceerde functies van soortgelijke externe schijven, zoals een robuuste stijl voor bescherming tijdens het reizen. Het ontwerp is erg basic, en de kleur keuzes zijn beperkt, in tegenstelling tot drives sommige concurrerende fabrikanten.

meegeleverde software

De HandyDrive wordt nieuw verkocht met de volledige versies van een aantal handige programma's om het gebruik ervan te stroomlijnen met uw computer. Deze toepassingen kunt u beveiligen met een wachtwoord en een back-up van uw gegevens. Een andere meegeleverde programma kunt u een back-up van uw gegevens op meerdere computers tegelijk en geautomatiseerde back-ups te plannen. Deze software beschikt ook over de mogelijkheid om gevoelige gegevens binnen uw back-up foto's te verbergen om het te beschermen tegen derden.