Hoe om verbinding te maken van een Microsoft SharePoint Calendar met Outlook 2007

De Microsoft SharePoint-programma stelt u in staat om websites te maken en te communiceren met andere gebruikers op uw server. Als u een agenda te maken op één van uw SharePoint-websites, kunt u ook het zelfde kalender met uw Microsoft Office Outlook 2007 toepassing synchroniseren. een SharePoint-kalender met Outlook 2007 Aansluiten kan handig zijn als u wilt evenementen, vergaderingen en andere agenda-items te volgen bij het gebruik van Outlook. Dit kan u helpen ervoor zorgen dat u geen geplande vergaderingen die worden uitgevoerd in elkaar.

instructies

1 Open een webbrowser en voer het adres voor uw SharePoint-website in de adresbalk. Druk op Enter."

2 Klik op de "Alle site-inhoud" optie in het navigatievenster, en dubbelklik op de naam van de agenda die u wilt verbinden met Outlook 2007.

3 Klik op het menu 'Acties', en klik vervolgens op de "Connect to Outlook" optie. Een nieuw dialoogvenster verschijnt dan.

4 Klik op de knop "Ja" in het dialoogvenster en de kalender wordt automatisch toegevoegd aan Outlook. Sluit de webbrowser.

5 Open Outlook en klik vervolgens op de 'Agenda's' optie in het linkernavigatievenster. De SharePoint-kalender zal verschijnen in de categorie "Andere agenda".