Hoe een corrupte PDF-bestand openen

Hoe een corrupte PDF-bestand openen


Na verloop van tijd kan de computer bestanden corrupt geworden. Dit is vaak te wijten aan het bestand onjuist wordt opgeslagen, een virus deel van het bestand of de specifieke bestand te vernietigen wordt opgeslagen op een slechte sector. Wat de reden ook, de enige manier om de corrupte bestand (zoals een PDF-bestand) kan weer worden benaderd is door middel van een file recovery programma. Veel programma's bestaan ​​de primaire functie van het herstellen bestanden.

instructies

1 Open Recovery Toolbox. Het programma is beschikbaar via de website RecoverToolbox.com. Zodra het programma laadt klik op het tabblad "Browse" naast "Bron bestandsnaam PDF" en selecteer het corrupte PDF-bestand dat u wilt herstellen. Klik op 'Analyseren' en vervolgens 'Bestand opslaan. " Zodra het proces is voltooid, wordt een nieuw PDF-bestand aangemaakt. Dubbelklik op het PDF-bestand en de PDF-reader op de computer (zoals Acrobat Reader) is geïnstalleerd laadt het document.

2 Laad Advanced PDF Repair (verkrijgbaar via PDF-Repair.com). Klik op de optie 'Zoeken' en kies de corrupte PDF die u wilt openen. Scan het document, kies een locatie voor een vervangende PDF te worden gemaakt (zoals het bureaublad of "Mijn documenten"). Klik op "Herstellen" en de corrupte PDF wordt teruggewonnen. Dubbelklik op het bestand en het document laadt in PDF-lezer van de computer.

3 Open Recover PDF (beschikbaar via RecoverPDF.net). Klik op "Selecteer File (s)", kies dan het PDF-bestand dat u wilt laden. Selecteer "Repair" in de rechterbenedenhoek van het programmavenster. Er verschijnt een voortgangsbalk in de software-scherm. Zodra de reparatie is voltooid "Done" wordt vermeld onder de Progress Indicator. Dubbelklik op het gerepareerde bestand en de PDF belastingen op het scherm.