Hoe te gebruiken USB Sticks

Hoe te gebruiken USB Sticks


USB-sticks zijn algemeen bekend als sticks, flash drives of memory sticks. Ze zijn opslagapparaten voor digitale computerbestanden. De opslagcapaciteit is meestal klein, ongeveer 4 gigabytes of kleiner, maar grotere zijn beschikbaar om meer. Ze worden gebruikt om gegevens tussen computers en zijn bijzonder nuttig voor het delen van foto's, muziek, tekstverwerkingsdocumenten, spreadsheets en meer.

instructies

1 Selecteer welke bestanden worden gekopieerd of verplaatst naar een andere computer door de shift-toets en single op te klikken ingedrukt te houden met je muis bent. Klik met de rechtermuisknop eenmaal op deze bestanden, en kies "Kopiëren" in het menu dat verschijnt.

2 Maak een map op uw bureaublad met een naam in verband met de door u geselecteerde bestanden. Open de map. Klik met de rechtermuisknop eenmaal in de map en selecteer "Plakken" in het menu dat verschijnt. De bestanden zijn nu gekopieerd naar een locatie toegankelijk vanaf uw bureaublad.

3 Sluit uw USB-stick in een USB-poort van uw computer. De poort wordt aangeduid met de letters "USB" en het zal in een gemakkelijk toegankelijke plaats, meestal aan de voorzijde van de toren.

4 Klik op "OK" wanneer u wordt gevraagd om de automatische installatie van de driver te accepteren. Drivers zijn programma's die nodig zijn om de computer hardware draaien, en het is mogelijk dat uw computer de benodigde driver geïnstalleerd op uw memory stick draaien zal hebben. Een internetverbinding kan nodig zijn om toegang te krijgen tot de bestuurder als de bestuurder programma zich niet in de memory stick zelf.

5 Open de memory stick schijf door het selecteren van het juiste station uit "Mijn Computer '. De aandrijving zal worden aangeduid met de letters "USB" of de naam van de memory stick merk je hebt gekozen. De naam wordt ook afgedrukt op je memory stick.

6 Klik met de rechtermuisknop eenmaal op het bureaublad map die u hebt gemaakt. Kies "Knippen" uit het menu dat verschijnt.

7 Klik met de rechtermuisknop eenmaal binnen het raam van de USB-drive, en selecteer "Plakken" in het menu dat verschijnt. De bestanden worden nu definitief verwijderd uit uw bureaublad en verplaatst naar de USB-stick.

8 Verwijder de USB-stick voorzichtig wanneer het bestand overdracht is voltooid. Steek de memory stick in een andere computer, en herhaal het proces om meer bestanden toe te voegen. Om bestanden naar het bureaublad van een computer te kopiëren, sleept ze met de muis vanuit het venster USB-station op het bureaublad.

9 Selecteer een bestand uit de USB-stick met een enkele klik, en druk op de "delete" op uw toetsenbord om een ​​bestand permanent te verwijderen van uw USB-stick.