Hoe de eigenaar en aanmelding voor IBM Laptops wijzigen

Als u een gebruikte computer hebt aangeschaft, een van de eerste dingen die je zou willen doen, is de naam van de persoonlijke systeeminstellingen. Dit soort persoonlijke informatie wordt geconfigureerd via het besturingssysteem en niet door de laptop fabrikant. Windows-besturingssystemen kunnen beheerders deze gegevens te wijzigen via het hulpprogramma Register-editor. Ga voorzichtig te werk bij het maken van wijzigingen in deze ingebouwde hulpprogramma sinds een fout in configuratie van een kritische bestand de stabiliteit van het systeem in gevaar kunnen brengen.

instructies

1 Klik op het menu "Start", typ "regedit" in het veld "Zoeken" en druk op "Enter" als u Windows Vista of Windows 7. Klik op "Start", selecteer "Run", typ "regedit" in de opdrachtregel en klik op "OK" als u Windows XP, Windows 2000 of Windows 98.

2 Vouw de toetsen voor "HKEY_LOCAL_MACHINE", "software", "Microsoft" en "Windows NT." Klik op de "CurrentVersion" sub-map.

3 Dubbelklik op het "RegisteredOwner" string waarde in het rechtervenster. Een "Tekenreeks bewerken" dialoogvenster wordt geopend. Typ de naam die u wilt wijzigen in het tekstveld Value Data en klik op "OK."

4 Dubbelklik op het "RegisteredOrganization" string waarde in het rechtervenster. Typ de naam van de organisatie die u wilt in het tekstvak Waardegegevens te hebben en klik op 'OK'.

5 Controleer of de veranderingen plaats. Klik op het menu "Start", selecteer "Run," type "winver.exe" in de opdrachtregel en druk op "Enter." De 'over Windows "venster wordt geopend, het weergeven van de nieuw veranderde waarden voor de geregistreerde eigenaar en organisatie.