Hoe te SFV bestanden te gebruiken

Hoe te SFV bestanden te gebruiken


SFV, wat betekent "Simple File Verification," bestanden is een soort checklist bestand. Programma's zoals het branden van toepassingen gebruiken ze om te controleren of het aantal en de namen van de bestanden die moeten worden gebrand op media zoals cd's en dvd's. Ze zijn belangrijk om dit proces, omdat zij u kunnen vertellen of een van de bestanden zijn een ander formaat dan gemeld, ontbrekende of zelfs beschadigd. Er zijn een aantal programma's beschikbaar voor gratis of met een gratis proefperiode, voor Windows, Mac OSX en Linux.

instructies

QuickSFV

1 Download en installeer de QuickSFV applicatie. Zorg ervoor dat u de juiste versie te downloaden voor uw besturingssysteem. Bijvoorbeeld, als u een 64-bits besturingssysteem, download dan de 64-bit software. Deze applicatie werkt ook voor Linux-besturingssystemen.

2 Zoek een SFV-bestand dat u wilt gebruiken. SFV programma's zoals QuickSFV kan worden gebruikt om bestanden gegevens gecatalogiseerd binnen SFV-bestanden te controleren. Deze stap is nodig als je wilt dat de gegevens die u branden op een cd of dvd is voltooid en onbedorven te garanderen.

3 Klik met de rechtermuisknop .sfv bestand. Selecteer "Open met." Navigeer naar het venster om de installatie pad voor QuickSFV. Selecteer "QuickSFV.exe" en klik op 'Openen'. QuickSFV controleert vervolgens de SFV-bestand en rapporteert eventuele fouten. Als er geen problemen zijn, ga verder met je brandproces.

Traction SFV Checker

4 Download en installeer SFV Checker, ontwikkeld door Traction.

5 Lanceer SFV Checker.

6 Klik op "File" en "SFV toevoegen File naar de lijst."

7 Navigeer naar de SFV-bestand dat u wilt gebruiken. Selecteer het bestand en klik op "Open." SFV Checker controleert vervolgens alle bestanden geïndexeerd in de .sfv bestand. Het programma toont het pad naar elk bestand evenals de grootte, type, status en checksum. Als alle bestanden status "Ready" te geven, gaat met je burn.

MacSFV

8 Download en installeer MacSFV als u gebruik maakt van een Mac-computer. U moet Mac OS X 10.2 of een nieuwere versie van deze toepassing uit te voeren.

9 Zoek het SFV bestand dat u wilt gebruiken.

10 Open het SFV bestand in MacSFV. Deze toepassing geeft de status van de data bovenaan het toepassingsvenster. Als de bestanden klaar zijn, verder te gaan met uw burn.

Hints

  • Om een ​​.sfv bestand te lezen, kunt u het openen in elke tekstverwerker.