Hoe maak je een diavoorstelling CD maken

Zelfs zo groot HDTV-schermen steeds populairder geworden, zijn er nog veel voordelen aan het gebruik van een HDTV-projector, zoals besproken in het artikel van Associated Press Peter Svensson "HDTV Projectors Take Over het huis." Projectieschermen zijn populair voor hun eenvoudige draagbaarheid, capaciteit voor het projecteren van grote foto's op vele vlakken en hun veelzijdige computer connectivity. Zodra u een projector hebt, om het meeste uit de imaging-mogelijkheden is eenvoudig met vooraf geïnstalleerde Windows-software en een aantal algemene computer know-how. Voor zakelijke presentaties, of gewoon een eenvoudige familie weergave van foto's, het creëren slideshow cd's is een geweldige manier om uw albums te digitaliseren voor gebruik met uw projector.

instructies

1 Plaats een lege CD-R of CD-RW.

2 Openstellen van Nero CD branden van software; veel nieuwe computers worden geleverd met Nero's software voor het branden. Als u geen Nero, dan kunt u een gratis proefversie van Nero.com downloaden. Als u liever met behulp van verschillende software, voel je vrij om dat te doen, maar beseffen dat de stappen 3 tot en met 6 kunnen iets afwijken.

3 Sluit alle "Wizard" of hulp vraagt ​​om pop-up \ om Nero's belangrijkste interface te krijgen.

4 Klik door de mappen op de rechterkant van het scherm totdat u uw foto's te vinden. Standaard worden de meeste van uw foto's worden doorgaans opgeslagen in de map "Mijn afbeeldingen"; U kunt naar deze map door te klikken op uw harde schijf en vervolgens te kiezen voor "Users", dan het selecteren van uw gebruikersnaam, en tenslotte het openen van "Mijn afbeeldingen."

5 Sleep de beeldbestanden in het lege veld aan de linkerkant van het scherm met het label "toegevoegde bestanden op CD."

6 Klik op "Start Burn" om te beginnen met de geselecteerde foto's branden op de lege cd.

7 Speel de CD-images als een diavoorstelling door het invoegen van de cd in elke computer aangesloten op de projector. Klik op de PC's "Start Menu" en open "Mijn Computer '. Klik met de rechtermuisknop op de cd-rom-drive en klik op' Play in Windows Media Player." Dit zal automatisch beginnen fietsen door de diavoorstelling van foto's. Standaard wordt elke foto blijven op het scherm gedurende ongeveer 4 seconden voordat u naar het volgende beeld; maar u kunt dit controleren door te klikken op "pauze" om beelden op het scherm langer te houden of het raken van de knop "volgende" om het beeld sneller slaan.