Hoe te exporteren Video Met behulp van Compressor

Compressor is de krachtige video compileren van software die bij de Final Cut Pro software suite. Het kan de uitgang verschillende typen videobestanden en geluidsspoor-opties. Aangepaste instellingen kunnen zelfs worden gecreëerd. Met behulp van Compressor om video's te exporteren is eenvoudig als je de juiste procedures te gebruiken. Lees verder om te leren hoe je video exporteren met Compressor.

instructies

1 Maken en opslaan van de video-project in Final Cut Pro. Markeer de gewenste volgorde in de "Project" lijst en onder "File" kies "Export Met behulp van Compressor."

2 Wacht tot de Compressor software om de gewenste volgorde te openen en automatisch te importeren. Dit kan even duren.

3 Klik op de keuzelijst indicator onder "Setting."

4 Kies de juiste instelling in de lijst. DVD-instellingen vallen in twee categorieën: Snelste coderen of Best Quality. Beslis welke het beste is voor de toepassing en kies de tijd het dichtst bij (maar langer dan) de duur van het project. 16: 9 is voor breedbeeld projecten en 4: 3 voor standaard video. DVD-instellingen zal de soundtrack in meerdere bestanden te produceren als "All" is geselecteerd in het sub-venster. Dit is meestal het beste.

5 Selecteer webdownload mogelijkheden voor MPEG-1, MPEG-4 of H-264-bestanden. Ipod compatibele video is gemaakt met de optie iPod Video.

6 Vind andere typen bestanden onder de opties "Motion Graphics".

7 Selecteer een bestemming voor de definitieve bestanden. Video kan minuten of uren duren te compileren, afhankelijk van het type bestand geselecteerd (iPod Video, bijvoorbeeld, neemt een groot deel van de tijd).