Wat is de Python 2.6 & PyWin?

Wat is de Python 2.6 & PyWin?


Met het oog op de computer gebruikers te voorzien van het web en desktop applicaties die ze dagelijks gebruiken, computer programmeurs en ontwerpers gebruiken een aantal zeer specifieke instrumenten. Deze gereedschappen worden voortdurend verbeterd om de programmeur een grotere flexibiliteit en controle over zijn project. Python en Python voor Windows hebben hun nut bewezen voor veel programmeurs op zoek naar snelheid en kwaliteit in hun werk te zijn.

Object georiënteerd programmeren

Object-georiënteerd programmeren is een soort programmering die de gebruiker in staat om opnieuw werk te voorkomen maakt. Het doel van dit soort programmering is de over alle coderingsproces versnellen. Het houdt rekening met dat nadat u een functie binnen een programma te maken zult u waarschijnlijk nodig hebt om die functie opnieuw verwijzen. Met-object georiënteerd programmeren kunt u een eerder gemaakte functie of stukken van een functie opnieuw gebruiken zonder opnieuw te hoeven code de gehele functie meer dan eens.

Python

Python is een van de vele objectgeoriënteerde programmeertalen. Programmeurs kunnen het gebruiken om een ​​aantal verschillende soorten toepassingen, waaronder web en desktop applicaties te bouwen. Guido van Rossum ontworpen Python en bekleedt momenteel het auteursrecht op het. Hoewel er een copyright op zijn plaats, de ontwikkeling is nog open-source; Dit betekent dat andere programma's hebben de mogelijkheid om te downloaden en pas de code aan hun behoeften. Het is toegankelijk voor de meeste gebruikers omdat er een versie voor bijna elk besturingssysteem.

Python 2.6

Ontwikkelaars verspreiden computer programmeertalen in versies genaamd releases. De auteurs zal meestal verspreiden van een Beta of trial versie eerst, dan als emissies worden opgenomen in de build zullen zij de fouten te herstellen en te distribueren nieuwe versies. Naast fixes, zal de nieuwe versie ook extra functies. De auteurs vrijgegeven Python 2.6 in 2008. Vanaf het moment van publicatie, de meest recente versie is Python 3.2.1, uitgebracht in juli van 2011 Python 2.6 is gemaakt om gebruikers de overgang naar Python 3.0. Python 3.0 werd gekenmerkt door een aanzienlijke redesign, dus 2.6 is ontworpen om programmeurs een opstap te geven aan de nieuwe versie.

PyWin

Om Python gebruiken, moet de computer of server te installeren. Alle software is onderhevig aan compatibiliteit. Met andere woorden, als je een programma te kopen wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het besturingssysteem (OS) dat u gebruikt kan installeren en te lezen van de software. Mac OSX, Linux en Windows zijn allemaal OS voorbeelden. Python heeft een versie voor alle drie van deze besturingssystemen zojuist genoemde. Python for Windows wordt aangeduid als PyWin.