Hoe te Aangepaste knoppen maken in Microsoft Excel 07

Hoe te Aangepaste knoppen maken in Microsoft Excel 07


Excel 2007 bevat een werkbalk Snelle toegang in de buurt van het commando lint. De werkbalk Snelle toegang minimaliseert het aantal klikken of stappen om een ​​opdracht te activeren. Bijvoorbeeld, het toevoegen van een "Print Preview" knop slaat de tijd die nodig is om op de Microsoft Office-knop, de opdracht Afdrukken en vervolgens het afdrukvoorbeeld commando. U kunt veelgebruikte commando knoppen toe te voegen aan de werkbalk aan te passen.

instructies

1 Open een Excel-werkblad.

2 Klik op de pijl-omlaag op "aanpassen werkbalk Snelle toegang." Een lijst van de basiscommando's verschijnt.

3 Klik op "Meer Commando's" op de lijst van Excel opties. Het venster "Opties voor Word" verschijnt. De optie "Customize" is gemarkeerd.

4 Klik op de pijl omlaag in de "Kies opdrachten uit" dialoogvenster.

5 Klik op 'Alle opdrachten. " Een uitgebreide lijst van Excel commando's wordt weergegeven met een schuifbalk.

6 Selecteer een opdracht uit de keuzelijst. Bijvoorbeeld, goed nummer formaat.

7 Klik op de "Add >>" knop om de geselecteerde opdracht te kopiëren naar de lijst met aangepaste knoppen voor de werkbalk Snelle toegang.

8 Klik op de pijl-omlaag op de "Customize Quick Access Toolbar" dialoogvenster. Selecteer een van de twee opties: "Voor alle documenten (standaard)" of "Voor Book 1."

9 Klik op 'OK'. De opdracht knop wordt op de werkbalk Snelle toegang.

Hints

  • Klik met de rechtermuisknop op een knop op de commando lint om een ​​nieuwe opdracht toe te voegen. Klik op de opdracht "toevoegen aan werkbalk Snelle toegang". De knop verschijnt op de aangepaste werkbalk.