Hoe maak je een Epson Ink Out Message Bypass

Hoe maak je een Epson Ink Out Message Bypass


Epson-printers te communiceren met een computer via een softwarepakket dat u op de computer met de installatie-cd van de printer te installeren. De software communiceert eventuele problemen met de bediening van de printer op de computer, met inbegrip van als de inkt cartridges opraken van de inkt. Als u de cartridges in plaats van het kopen van nieuwe te vullen, zal de software van de printer een van de inkt foutmelding elke keer dat u probeert af te drukken. U kunt de waarschuwing in een paar minuten uit te schakelen.

instructies

Windows

1 Installeer de nagevulde cartridge in de printer. Klik op de "Start" of Windows knop aan de linkerkant van de taakbalk.

2 Klik op de optie "Control Panel" in het menu. Selecteer de "Printers" of de optie 'Printers en faxapparaten' in het nieuwe venster.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer in het nieuwe venster. Klik op 'Voorkeuren' in het menu dat verschijnt.

4 Klik op het tabblad "Onderhoud" klik op de knop "Snelheid en Progress" aan de onderkant van het venster. Klik op het lege vakje naast "Disable Epson Ink Status Monitor", zodat een vinkje in het vak.

5 Klik op de knop "OK" twee keer om zowel van de geopende vensters te sluiten. De inkt bericht wordt niet meer weergegeven wanneer u afdrukt.

Mac

6 Installeer de nagevulde cartridge in de printer. Open een document, de klik "File" en vervolgens op "Afdrukken." U kunt ook op de "Command" toetsen "P" bij elkaar.

7 Selecteer de Epson printer die u gebruikt in het menu aan de bovenkant van het nieuwe venster. Klik op het tabblad 'Aantal en pagina's' in het menu dat verschijnt.

8 Vind "Disable Epson Ink Status Monitor" en klik op de knop ernaast, zodat de knop is ingevuld. Klik op de "opslaan als ..." knop aan de onderkant van het venster.

9 Typ een naam voor de instellingen, zoals 'Nieuwe instellingen. " Klik op 'Opslaan' om af te ronden het uitschakelen van de inkt bericht.