Hoe maak je een Go-Tag Card Online Laad

A Go Tag-kaart is een prepaid Visa card die fungeert als een bankpas. U kunt het opzetten van een PIN-code en het gebruik van de kaart bij geldautomaten, of waar dan ook dat een Visa betaalkaart accepteert. Nadat u de middelen te gebruiken on the Go Tag-kaart, je herladen van de kaart bij een deelnemende winkelier. U kunt ook het opnieuw online met behulp van uw pincode. Er zijn grenzen aan de hoeveelheid geld die je kunt overzetten naar uw kaart.

instructies

1 Open uw webbrowser en bezoek de Go Tag website. Onder "Meld u aan bij uw account" op de Tag-kaart pictogram Go.

2 Voer de Go Tag kaartnummer, gelegen aan de voorzijde van uw kaart, in het eerste vak onder "Inloggen." Voer uw PIN-code in de tweede box. Druk op de "Aanmelden" knop, selecteer "Reload Go Tag Card."

3 Selecteer de hoeveelheid geld die je wilt laden op de kaart. U moet minstens $ 20, maar niet meer dan $ 750 per dag te laden. U kunt meer dan $ 2.000 per maand niet laden.

4 Voer de bankgegevens van waaruit u de middelen over te dragen. U zult uw bank naam en rekeningnummer nodig. Klik op de verzendknop. Bevestig de overdracht en wachten op een bevestiging.

Hints

  • U kunt de klantenservice bellen op 800-468-5661 als u uw pincode vergeten, of moeten maken.