Hoe kan ik PHP bestanden te converteren naar Microsoft Publisher

In de loop der jaren, zal bestandsextensies betekenis veranderen oude programma's overbodig worden gemaakt. Op dit moment (2010), een PHP-bestand verwijst naar een bestand met betrekking tot HTML-codering, waardoor het niet veel zin om te zetten naar Publisher. In het verleden, een PHP-bestand is een Microsoft Picture It! project bestand, dat is gemakkelijk meer van toepassing op Microsoft Publisher's desktop-publishing-functie. Er is geen perfecte conversie-tool voor deze PHP-bestanden te Publisher, maar er zijn twee methoden die u kunt gebruiken om de inhoud van deze bestanden met behulp van Publisher openen.

instructies

geen Lagen

1 Open Microsoft Picture It! en open uw PHP-bestand.

2 Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als" en sla uw Picture It! bestand als een PNG-bestand.

3 Open het PNG-bestand met behulp van Microsoft Publisher. Deze methode zal niet de lagen die u in uw originele Picture It had behouden! document. Sla uw document als een PUB-bestand.

4 Een soortgelijke methode is om het bestand te openen in Picture It !, uw document te kopiƫren en te plakken in Microsoft Publisher. Dan kunt u uw bestand op te slaan als een PUB-bestand.

met Lagen

5 Open Microsoft Picture It! en open uw PHP-bestand.

6 Open Microsoft Publisher en een nieuw document te maken.

7 Kopieer individuele stukken van uw document, een voor een, en plak ze een voor een in uw Publisher document. Dit zal je lagen op te slaan om te worden gebruikt in uw Publisher document, hoewel het vervelend zal zijn zoals je in wezen moet u uw document vanaf nul opnieuw. Tot slot, sla het bestand op als een PUB-bestand.

Hints

  • Als u niet beschikt over een kopie van Microsoft Picture It !, een gratis download van de nieuwste versie (stopgezet in 2006) hebben de naam Microsoft Digital Image is beschikbaar op de site van Microsoft (Resource 1).