Hoe krijg ik de Blank Fax Coversheet Binnen Microsoft Word?

Hoe krijg ik de Blank Fax Coversheet Binnen Microsoft Word?


Voorbij zijn de dagen van fotokopieƫn blanco faxvoorbladen dat u moet invullen voordat faxen. Word biedt een verscheidenheid aan faxvoorbladen om uit te kiezen; in Daarnaast kunt u meer ontwerpen van internet downloaden. In de meeste gevallen kunt u brengen een leeg voorblad sjabloon en vul hem in Word voordat het af te drukken of te verzenden rechtstreeks via een online fax.

instructies

1 Open Word 2010 door te dubbelklikken op het Word-pictogram op het bureaublad of door Word te selecteren in het menu Start.

2 Klik op de blauwe "File" knop op het lint.

3 Klik op "Nieuw", selecteer vervolgens "Mijn sjablonen." Een venster met sjablonen verschijnt.

4 Selecteer "Fax voorblad." Zorg ervoor dat "Document" is geselecteerd onder de Nieuwe rubriek en klik op "OK."

5 Vul uw fax document in Word of print het uit en vul het met de hand.

Hints

  • Als je iets anders dan de standaard fax stijl, kiest u "Sample Sjablonen" nadat u "Nieuw" klikt u in het menu Bestand. Dit biedt u een aantal bijkomende faxvoorblad ontwerpen. Voor nog meer afwisseling, scroll naar beneden naar het gedeelte Office.com Template nadat u "Nieuw" klikt u in het menu Bestand en kies "faxapparaten." Blader door de beschikbare sjablonen en kies het ontwerp dat u wilt. Klik op de "Download" knop plein aan de rechterkant onder de faxvoorblad preview. De plaat moet verschijnen als een nieuw document.
  • De volgende keer dat u wilt een nieuwe fax pagina van dezelfde sjabloon wilt maken, kunt u deze vinden door te gaan naar "File" en vervolgens "New", vervolgens te klikken op het pictogram "Recente templates".