Hoe maak je een e-mail campagne te maken

Hoe maak je een e-mail campagne te maken


Een e-mail campagne bestaat uit een enkele e-mail die massa aan een doelgroep wordt geleverd met een doel voor ogen. Dit doel zou kunnen zijn om de verkoop te verhogen, uitgespreide voorlichting, of te inspireren uw doelgroep om actie te ondernemen. Het creëren van een e-mail campagne vereist dat u weet wat motiveert uw ontvangers en aan te scherpen een e-mailbericht volgens die motivaties.

instructies

Bulk e-mail campagne

1 Kies een onderwerp en doelgroep. Voordat u zich zorgen over de mechanica van een e-mailcampagne, overweeg dan met wie je e-mailen en wat je wilt dat ze doen. Het is van vitaal belang om uw doelgroep en wat motiveert hen weten, en dan stuur ze een e-mail die hen inspireert om een ​​specifieke actie of acties te ondernemen. Als je een online winkel, kunt u richten op kinderen en jongeren aan te schaffen jonge volwassen romans. Als u een non-profitorganisatie bent, dan kan u zich richten op de supporters van uw goede doel om deelname te verhogen bij een rally.

2 Het verkrijgen van lijsten met contactpersonen. Een lijst met contactpersonen is een verzameling van persoonlijk contact informatie voor uw klanten of supporters, waaronder e-mailadressen. U kunt al een lijst met contactpersonen als onderdeel van uw bedrijf of organisatie. Zo niet, dan kunt u nodig hebt om een ​​lijst te kopen van een marketing bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van contact lijsten met specifieke demografische. Je zou ook de handel contactlijsten met andere partner bedrijven of organisaties.

3 Kies een uitzending e-mail service provider. Broadcast e-mail diensten kan zowel worden gehost of niet-hosted. Gehoste services bestaan ​​volledig op een website van derden en kunt u maken, verzenden, en e-mails te controleren zonder zorgen te maken over het programmeren en veiligheid. Non-hosted bulk e-mail producten bestaan ​​als downloadbare software die u handmatig op uw eigen website server moet installeren, en door u worden gehandhaafd.

4 Maak zowel een HTML en tekst-versie van uw e-mail. HTML-berichten bevatten doorgaans beelden en design-elementen vergelijkbaar met die gevonden op een website. E-mail weergegeven in HTML-formaat kan heel creatief zijn en effectief overbrengen van uw boodschap. Dat gezegd hebbende, sommige e-mailprogramma's of zakelijke firewalls HTML e-mail niet toestaan. Dus, moet u een platte tekst-versie van uw HTML e-mail die op deze e-mail clients kunnen worden verzonden ontwerpen. Terwijl saai in vergelijking met HTML, is het beter om een ​​gewone tekst e-mail te leveren aan de ontvanger dan geen e-mail at all.

5 uw lijst met contactpersonen en e-mailberichten te uploaden naar de uitzending e-mail service. Zodra u een uitzending e-mailservice hebt geselecteerd, zult u de instructies van uw provider over hoe je een lijst met contactpersonen te uploaden volgen en maak vervolgens uw e-mail campagne.

6 Lever uw e-mail en meet de resultaten. Volg de instructies van uw broadcast e-mail service om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep. De meeste uitzendingen e-mail diensten omvatten de mogelijkheid om een ​​test messge te sturen naar jezelf of een groep van e-mailadressen om ervoor te zorgen dat alles eruit ziet en werkt zoals u dat wilt. Maak gebruik van deze functie voor het verzenden van uw e-mail naar het echte doel ontvangers! De meeste uitzendingen e-mail services kunt u ook real-time statistieken waaruit blijkt hoeveel mensen opende uw e-mail bekijken, wat links ze geklikt, en die maakte een aankoop of gevolgd door op uw gewenste doel voor die e-mail. Gebruik deze statica om toekomstige e-mails te verfijnen om de resultaten te verbeteren.

Hints

  • HTML-berichten kunnen kijken en zich anders gedragen afhankelijk van het ontvangende e-mailclient. Probeer uw HTML e-mail te testen met verschillende grote e-mailclients, zoals Microsoft Outlook, Mozilla Firebird, Gmail, Hotmail.
  • Terwijl gehoste broadcast e-mailoplossingen kosten in rekening, zij u ook verlichting van de complexe technische aspecten van het beheer van e-mail software en beveiliging. Als je niet bedreven in het beheren van server-side software, overweeg dan het betalen van vergoedingen voor een hosted service om gedoe te verminderen.
  • Besteed aandacht aan spam e-wetten, terwijl u een e-mail campagne zijn bezig.