Hoe vindt Location of informatie met een IP adres

Elke computer die verbinding maakt met het internet heeft een Internet Protocol (IP-adres). Een computer & # 039; s IP-adres toegewezen door de Internet Service Provider (ISP). U kunt informatie over een IP-adres te vinden door het indienen van het naar een IP-adres-database online. Enige informatie vindt u ook de geografische locatie van het IP-adres en de ISP contactinformatie. Misschien wilt u informatie over een IP-adres te vinden, zodat u het IP-adres van de ISP voor misbruik kunnen melden.

instructies

1 Ga naar een website & mdash; zoals ARIN, wat is mijn IP-adres of IP-Lookup & mdash; die een functie waar je een IP-zoekopdracht kan uitvoeren (zie "Bronnen") biedt.

2 Typ het IP-adres in het zoekformulier. Omvatten de volledige IP-adres van de locatie en andere informatie over het IP-adres.

3 Druk op "Enter" om het IP-adres vraag in te dienen. De informatie voor het IP-adres dat u hebt ingevoerd wordt geopend. Geografische locatie van het IP-adres, naam server informatie en de ISP voor het IP-adres zijn een aantal soorten informatie die u ontvangt.