Hoe maak je een knop in Internet Explorer Reparatie

Hoe maak je een knop in Internet Explorer Reparatie


De noodzaak om een ​​knop te herstellen in de werkbalk van Internet Explorer kunnen ontstaan ​​als het niet meer werkt of het verdwijnt uit de menubalk van Internet Explorer. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat u ofwel een compatibiliteitsprobleem, beschadigde bestanden, of waardevolle registratie informatie ontbreekt kunt u een knop in Internet Explorer te herstellen door het verkrijgen van toegang tot het menu Internet-opties en de instellingen naar de standaardinstellingen resetten.

instructies

1 Start Internet Explorer en op de rechterbovenhoek van het scherm, zoek het menu "Extra" en klik erop.

2 Klik op "Internet-opties" op het drop-down menu. Zodra het venster Internet-opties geopend, klikt u op het tabblad dat zegt "Geavanceerd." De "Advanced" tab kan worden gevonden op de top, rechtsboven in het venster.

3 Vind de tab "Reset" aan de onderkant van het venster, onder "Reset Internet Explorer-instellingen" en klik op. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd of u zeker weet dat u wilt resetten Internet Explorer wordt dan weergegeven. Klik op het tabblad "Reset" aan de onderkant rechts van het raam en in de buurt van Internet Explorer.

4 Relaunch Internet Explorer, en uw instellingen en knoppen weer normaal.

Hints

  • Als u niet wilt dat de Internet Explorer-knop problemen zelf op te lossen, kunt u Microsoft automatisch te repareren. Om dit te doen, gaat u naar de volgende Microsoft Support-pagina en klik op het tabblad "Fix it" onder het "Hoe het automatisch repareren" titel.