Hoe kan ik YouTube-video's afspelen in Windows Media Center in Windows 7

Windows Media Center is een programma waarmee u kunt importeren, beheren en let op uw favoriete video's. Als u een fervent YouTube-fan bent, kunt u ook gebruik maken van de media applicatie om YouTube-video's te bekijken. Om een ​​YouTube-video af te spelen, kunt u installeren van de gratis MacroTube add-on voor Windows Media Center. Nadat u de add-on te installeren, hebt u toegang tot YouTube en video's direct in het programma.

instructies

1 Download de MacroTube 0.8.2 Beta vanuit elke download site, zoals Softpedia of Afreecodec.

2 Dubbelklik op het uitvoerbare bestand in het venster 'Downloads' en klik op 'Uitvoeren'. De installatie venster MacroTube verschijnt. Als het venster van Windows 'Downloads' niet verschijnt, klikt u op de Windows orb en klik op de optie 'Downloads' aan de rechterzijde van het menu. Zoek en dubbelklik op het MacroTube installatiebestand.

3 Klik op "Next" om de installatie te beginnen.

4 Klik op de "Finish" knop wanneer de installatie is voltooid.

5 Open Windows Media Center. De optie MacroTube wordt vermeld in uw hoofdmenu.

6 Klik op het pictogram MacroTube om het menu videodiensten openen.

7 Klik op het pictogram "YouTube". De belangrijkste YouTube-menu verschijnt op het scherm.

8 Klik op de link 'Zoeken' om een ​​specifieke video op YouTube te vinden. Wanneer het zoeken tekst verschijnt, voert u de naam van een specifieke YouTube-video en klik op "Enter" op uw toetsenbord. U kunt ook gebruik maken van het genre menu, zoals comedy en entertainment, om te zoeken naar YouTube video's in een bepaalde categorie. Na het klikken op een genre, verschijnt er een lijst met relevante video's op het scherm.

9 Dubbelklik op uw favoriete YouTube-video om te beginnen met het kijken in Windows Media Center.