Hoe kan ik een Outlook Express Password Recover

Hoe kan ik een Outlook Express Password Recover


Heeft u een e-mailaccount ingesteld in Outlook Express, maar kan het niet gebruiken omdat je het wachtwoord bent vergeten? Misschien heb je een werknemer die onlangs uw bedrijf verlaten en je hebt geen idee hoe om toegang te krijgen zijn werknemer e-mailaccount. Als uw werknemer werd met behulp van de Outlook Express e-mail client, is er een eenvoudige manier kunt u het wachtwoord te achterhalen.

instructies

Hoe kan ik een Outlook Express Password Recover

1 Een bezoek aan een website die u toelaat om gratis password recovery software, zoals maxxdownload.com, emailadept.com en softpedia.com downloaden.

2 Klik op de optie om het wachtwoord recovery software programma van uw keuze te downloaden.

3 Klik op de password recovery software icoon die op het bureaublad zodra het programma klaar is met downloaden. Door te klikken op het pictogram op het bureaublad, zal u toestaan ​​dat het programma zich op uw computer te installeren.

4 Start je computer opnieuw op.

5 Open het password recovery software programma. Volg de specifieke programma instructies om uw Outlook Express wachtwoorden te bekijken. De instructies zullen variëren, afhankelijk van het programma dat u hebt gekozen.

Hints

  • Wees voorzichtig bij het downloaden van software op uw computer uit unreputable of niet-gecontroleerde bronnen, omdat dit schade aan uw computer kunnen veroorzaken.