Hoe te installeren Memory Upgrades

Hoe te installeren Memory Upgrades


Het installeren van het geheugen upgrades in je computer is de enige manier om het totale RAM-geheugen in uw systeem te verhogen. Hoewel RAM snelheid van de processor niet te verhogen, kan het uw computer sneller te maken door het te laten meer toepassingen en processen tegelijk draaien. Het hebben van een voldoende hoeveelheid RAM houdt uw computer van de verplichting om langzamere "virtueel geheugen", waarin gegevens normaal in het geheugen bewaard op uw harde schijf opslaat gebruiken. Het zwaarste deel van het installeren van het geheugen upgrades is het vinden van de juiste RAM-geheugen voor uw computer; Anders wordt het proces is gelijk voor alle computersystemen.

instructies

1 Koop de juiste RAM. Als u niet zeker bent van het type geheugen dat door uw computer, raadpleegt u de handleiding of de website van de fabrikant. Als alternatief kan de Crucial Memory website biedt een programma dat u op uw computer die u adviseert de juiste soort geheugen te installeren kunt installeren. U kunt ook contact opnemen met een computer speciaalzaak in uw omgeving.

2 Haal de stekker van de computer en koppel alle kabels los. Dit is essentieel, aangezien u niet wilt dat de computer de macht te trekken terwijl u werkt binnenkant van het. Als het werken op een laptop met een verwijderbare batterij, zorg ervoor dat het wordt verwijderd.

3 Open de behuizing van de computer. De meeste laptops hebben een access memory paneel aan de onderkant van de computer. Dit kan losgeschroefd worden en Kwam uit voor de toegang tot het geheugen. Op andere laptops, moet u de gehele onderkant van de behuizing los te draaien en te verwijderen.

Desktops kan een quick-release zijpaneel dat uit klikt voor toegang tot het geheugen te hebben. Anderen hebben schroeven die moeten worden verwijderd om het geheugen te upgraden. Wat ook het geval is, houdt de schroeven die u verwijdert op een veilige plaats als u de behuizing te openen.

4 Zoek het geheugen. Op laptop computers, het RAM-geheugen is een van de weinige gebruiker te repareren onderdelen, dus het moet makkelijk te vinden zijn. Kijk voor het geheugen die past bij het ontwerp van de nieuwe RAM-geheugen u hebt gekocht.

Op een desktop, het geheugen is ergens op het moederbord. Kijk voor lege geheugensloten die zwart van kleur zijn. Desktops zelden worden geleverd met alle geheugensleuven vol.

5 Aard uzelf. Sluit de aarding polsbandje om een ​​metalen voorwerp of raak een metalen deel van het chassis van de computer als je niet beschikt over een polsbandje hebben.

6 Verwijder het oude geheugen. Als u niet beschikt over vrij geheugen slots, moet je eruit te halen wat geheugen die momenteel is geïnstalleerd. Om dit te doen, duw naar buiten op de klemmetjes aan de zijkanten van het geheugenslot. Wanneer wordt teruggedrongen, ziet u het geheugen stijgen lichtjes, zodat het gemakkelijk kan worden uitgetrokken.

7 Plaats nieuwe geheugenkaart. Vergelijk de nieuwe stokken om de oude; Zorg ervoor dat de pennen overeenkomen, anders kan je het verkeerde type geheugen. Line-up van het RAM-geheugen met de sleuven op de computer. Druk stevig op de geheugenkaart totdat deze op zijn plaats. Wanneer in de juiste positie, wordt de klemmetjes haken op de stick geheugen.

8 Zet elke dekt u weer verwijderd in plaats met de juiste schroeven. Zet de computer en zorg ervoor dat het geheugen upgrade wordt herkend. U kunt dit doen door rechts te klikken "My Computer" in Windows en te kiezen voor 'Eigenschappen'. Op een Mac, klikt u op het Apple-logo en selecteer "Over deze Mac."

Hints

  • De meeste computers hebben upgradeable RAM en is meestal ontworpen gemakkelijk toegankelijk zijn. Sommige zeer kleine computers, zoals de MacBook Air en sommige speciaal gebouwde computers, zoals tabletten, kan geheugen op het moederbord gesoldeerd, waarbij het niet uitbreidbaar zijn.