Hoe maak je een Magazine Theme voor WordPress Maak

Tal van thema's zijn beschikbaar vanaf WordPress - gratis en mensen met een prijskaartje - die u kunt gebruiken of aan te passen aan een tijdschrift-achtige uitstraling en functie voor uw website te maken. In de eerste plaats, er is veel meer aan de hand met deze thema's omdat je meer dan alleen een blog, een "over" pagina en archieven plaatsen. Veel thema's bieden genoeg sturen naar uw idee van wat een online magazine-stijl moet passen.

instructies

1 Denk wat je wilt op uw site te zetten. Als uw idee van een magazine-stijl richt zich op de weergave van foto's, op zoek naar thema's die de terbeschikkingstelling van grote afbeeldingen tegen dramatische achtergronden mogelijk te maken. Als u een meer newsy aanpak willen, selecteer thema's met twee of drie kolommen, zelfs vier, dat meerdere categorieën showcase. Een eenvoudige achtergrond die niet in de weg van het nieuws krijgt het beste werkt.

2 Gebruik thema's met donkere achtergronden te maken afbeeldingen opvallende foto-stijl tijdschrift lay-outs. Het hoeft niet zwart te zijn. Met behulp van een diepe blauw of een ingetogen rood met een van de belangrijkste kolom van wit voor de inhoud en afbeeldingen werkt goed. Vermijd felle kleuren voor achtergronden. Sommige thema's laat foto's aan de randen van de lichte of witte belangrijkste kolom in donkere frames, effectief voor het creëren van een grimmige, minimalistische thema. Vermijd grafische elementen met franje. U wilt het ontwerp eenvoudig gehouden te laten de foto's zorgen voor de grafische impact. Houd tekst tot een minimum beperkt, en laat veel ruimte rondom de foto's, of witruimte zoals dat heet in print. Een van de belangrijkste kolom en een side bar voor koppelingen zijn alles wat je nodig hebt.

3 Selecteer thema's met witte of lichte achtergronden waar de tekst zal verschijnen bij het maken van een news-stijl tijdschrift thema. Reverse tekst - lichte tekst op een donkere achtergrond - is moeilijker te lezen voor iets anders dan korte items, zoals een offerte in. Maakt niet uit wat je schrijft of het verzamelen van nieuwsberichten op, je wilt hoogtepunten uit verschillende categorieën op het thema van de home page, die meerdere kolommen. De hoogtepunten voor de categorieën moet u toestaan ​​om kleine foto's te plaatsen voor genoemde verhalen. Op pagina's die het volledige verhaal te houden, moet het thema plaatsing van grotere foto's mogelijk te maken.

4 Pas de thema's als nodig is om uw plan passen. Selecteer thema's een aangepaste afbeelding kop met als u wilt dat uw banner op een logo of grafische afbeelding die je online magazine merken bevatten. Foto-stijl magazines, kan echter goed doen met alleen een naam en er geen beeld dat strijdig is met de inhoud van foto's. Kies een thema dat is zeer flexibel, zodat u aan te passen als je verder gaat. U kunt beginnen met een twee-kolom Nieuws-stijl thema, maar later vinden dat het omschakelen naar drie kolommen beter past bij wat je hoeft te doen.

Hints

  • Als je hoopt om advertentieruimte te verkopen op uw website, moet u een hosting service die de WordPress gratis programma van WordPress.org accepteert selecteren. WordPress.com, de hosting service voor persoonlijke blogs, staat niet toe dat gebruikers om reclame te accepteren. Thema's, echter, werken op vergelijkbare wijze van beide.