Hoe te verbinden twee computers op het Dial Up Internet

Hoe te verbinden twee computers op het Dial Up Internet


Dial-up internet service is trager en minder betrouwbaar dan veel thuis verbinding alternatieven, maar heeft de voordelen van het goedkoop en op grotere schaal beschikbaar in sommige landelijke gebieden. Een willekeurig aantal computers kan een inbelverbinding te delen als er maar één computer tegelijk nodig heeft om online te zijn. U kunt ook delen van een dial-up Internet-verbinding van de ene computer naar andere computers, maar dit zal vaak resulteren in een zeer trage service als de computers delen beperkte inkomende bandbreedte.

instructies

draaiverbinding

1 Sluit een telefoon draad van de wand aan de inkomende telefoon aansluiting van de modem voor elke computer.

2 Opzetten van elke computer met dezelfde instellingen voor toegang tot uw dial-up Internet-account. Deze instellingen zijn beschikbaar in de sign-up instructies die u hebt ontvangen van uw internetprovider.

3 Activeer uw dial-up internetverbinding als nodig is op elke computer. Nogmaals, instructies hiervoor worden opgenomen in uw sign-up pakket, maar dit gaat meestal te klikken op een pictogram in de taakbalk van Windows of Macintosh menubalk. Wanneer een computer wordt met behulp van de dial-up verbinding, zullen andere computers geen verbinding zijn.

gedeelde Connection

4 Maak een thuisnetwerk voor uw computers door het aansluiten van beide computers op een netwerk router. Iedere consument model zal volstaan ​​voor het doel van het delen van een inbelverbinding. De router u koopt bevatten instructies voor het opzetten van een thuisnetwerk, maar meestal vindt u Ethernet-kabels gebruiken om elke computer te verbinden met de router.

5 Sluit een telefoonlijn aan op de modem op één van de twee computers.

6 Aansluiten op uw dial-up Internet-account.

7 Open de "Delen" bedieningspaneel of paneel in die computer. In Windows, klik met de rechtermuisknop op 'Dial Up' en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad 'Geavanceerd' en selecteer "Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via deze computer's Internet Connection." In Mac OS, klik op "Internet Sharing" en selecteer "Dial Up" (of de naam van uw dial-up verbinding) van de "Share Your Connection From" menu. Klik op "Ethernet," naast "Met computers die gebruikmaken."

8 Open het Network bedieningspaneel of paneel op de andere computer, en bevestigen dat de enige beschikbare netwerkverbinding is Ethernet. Als de andere computer een actieve dial-up internetverbinding, zal deze computer te delen via de Ethernet-netwerk.

Hints

  • Een andere optie is om meerdere telefoonlijnen en accounts Internet dial-up, zodat beide computers kunt bellen tegelijk te maken en aan te sluiten op zijn eigen dial-up account. Dit heeft het nadeel van de lopende maandelijkse kosten voor de extra telefoonlijn en rekening dial-up.