Hoe de Screen Assembly verandering in een PCG-K25 LCD

De PCG-K25 is een Sony Vaio laptop computer model. De PCG-serie van laptops staan ​​bekend om hun lichte gewicht en slanke LCD-scherm. Indien schade aan het scherm van je PCG zich voordoet, kan het voorkomen dat u met behulp van de computer. In plaats koop een geheel nieuwe eenheid, is het mogelijk om een ​​beschadigde scherm zelf vervangen.

instructies

1 Schakel uw Vaio, de stekker uit het stopcontact en schuif de rechthoekige batterij uit het compartiment aan de onderkant van de computer.

2 Gebruik de punt van de schroevendraaier om de rubberen pads knallen van de schroeven aan de vier hoeken van het LCD-scherm.

3 Verwijder de schroeven uit de hoeken van het LCD-scherm.

4 Wrik de kunststof frame af van het LCD-scherm aan de zijkanten en hoeken. De rechthoekige inverter bestuur zal nu zichtbaar zijn, gemonteerd direct onder het scherm.

5 Koppel de kabels aangesloten op de zijkanten van de omvormer bord.

6 Kantel het scherm naar voren, zodat je de achterkant van het kunnen zien. U zult ziet een dikke lint kabel aangesloten op een poort aan de achterkant van het scherm. Koppel de lintkabel.

7 Verwijder alle schroeven uit de metalen beugels aan de zijkant van het scherm.

8 Schuif het scherm uit de beugels en leg het opzij.

9 Breng een nieuw scherm in de beugels en sluit het scherm kabel in de poort aan de achterkant van het scherm. Keer de stappen voor herbouw.