Hoe om geluid uit een voice-recorder op de computer

Hoe om geluid uit een voice-recorder op de computer


Een voice-recorder is een klein, draagbaar apparaat, ongeveer de grootte van een mobiele telefoon. Met deze recorder kunt u audio opnemen wanneer op de weg, en beschikt over de mogelijkheid om de gegevens terug te spelen op een later tijdstip. Zodra u de audio hebt vastgelegd, kunt u de bestanden van de draagbare recorder uploaden op elke computer met een USB-poort. De opgenomen audio-bestanden zijn klein in omvang, dus neemt de feitelijke overdracht proces slechts een paar minuten in beslag.

instructies

1 Steek de USB-kabel aan op de USB-poort aan de zijkant van de voice recorder. De exacte locatie van de haven zal variƫren, afhankelijk van de voice recorder die u gebruikt.

2 Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op een van de USB-poorten op de computer systeem.

3 Schakel de voice recorder. In een moment, zal de computer vermeld dat het een nieuw, verwisselbaar apparaat heeft gedetecteerd.

4 Klik op "Start" en "Computer" (of "My Computer") en dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare apparaat. Er verschijnt een venster met alle opgenomen audiobestanden.

5 Klik en sleep de audio-bestanden van de recorder op de computer. Het maakt niet uit waar u de bestanden op het systeem te redden; zet ze op het bureaublad voor gemakkelijke toegang, of maak een nieuwe map om alle audio-bestanden op te slaan. Dan sluit de recorder raam open stem. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "Eject." Wanneer het pictogram verdwijnt uit het zicht, is het veilig om de voice recorder van de computer los te koppelen.