Hoe kan ik de CD-lade gebruiken op een Epson RX595

Hoe kan ik de CD-lade gebruiken op een Epson RX595


Een all-in-one printer met een focus op foto's afdrukken, werd de Epson RX595 uitgebracht in 2007 en is sindsdien niet meer leverbaar. Een cd-lade adapter stelt gebruikers in staat om direct op inkjet bedrukbare cd's en dvd's af te drukken. De bak is een apart stuk dat wordt geleverd met de printer die u kunt invoegen in de uitvoerlade van de printer om de schijven huisvesten. De printer kan afdrukken op standaard 12 cm en de mini 8 cm die met het gebruik van een extra adapter.

instructies

1 Druk op de "Power" in te schakelen op uw printer.

2 Sluit alle geopende uitbreidingen op de uitvoerlade van de printer door ze in de richting van de printer te schuiven zo ver mogelijk te gaan.

3 Druk de lade hendel zich aan de linkerkant van de uitvoerlade en til de lade in de CD / DVD staat.

4 Plaats uw bedrukbare cd of dvd in de lade met het etiket naar boven.

5 Plaats de lade in de geleiders van de uitvoerlade met de pijl op de printer.

6 Duw de lade in totdat het pijltje aan de rechterzijde van de lade is uitgelijnd met de pijl op de uitgang printer lade.

Hints

  • De standaard 12 cm en de kleinere 8 cm discs kunnen worden opgevangen door de cd / dvd-lade van de printer, maar voor de kleinere schijven moet je de adapter die wordt geleverd met de printer te gebruiken.
  • Epson raadt u aan de meegeleverde Epson Print CD software te gebruiken voor het ontwerpen en uw schijf labels printen.
  • De lade zal gedeeltelijk uit te werpen zodra u de afdrukken te voltooien. Trek recht uit om deze te verwijderen, en druk op de lade hendel om de uitvoerlade weer in de papieren positie te verlagen.
  • Om fouten te voorkomen, zorg ervoor dat al uw bestanden te branden op uw DVD of CD voor het afdrukken van het label.