Hoe maak je Windows Live Messenger deblokkeren Van Firewall

Hoe maak je Windows Live Messenger deblokkeren Van Firewall


Firewalls beschermen uw computer en Internet-netwerk tegen kwaadwillige aanvallen, kapingen, virussen en ongeautoriseerde netwerkverkeer. De meeste besturingssystemen zijn uitgerust met ingebouwde firewalls; kan echter ook een firewall installeren via het gebruik van diverse software en hardware.

Firewalls kunnen worden geconfigureerd om bepaalde applicaties en data te blokkeren die op uw computer. Dit voorkomt dat de vernietiging van dossiers en stopt aanvallen van hackers op andere computergebruikers door middel van moedwillige manipulatie van het netwerk van uw computer.

instructies

1 Controleer of uw computer een firewall-programma. Als u gebruik maakt van een Windows-besturingssysteem, de computer heeft een ingebouwde firewall. U kunt controleren of deze is ingeschakeld door te gaan naar "Start" en te klikken op 'Configuratiescherm'. Selecteer vervolgens "Security Center" om te zien of uw firewall aan of uit staat. Als het is uitgeschakeld, kunt u weer inschakelen door te klikken op "aanbevelingen" en "Enable nu."

U kan ook een firewall-software programma te installeren op uw computer of de aanschaf van een router, die is een stuk hardware die bescherming firewall bevat en is aangesloten tussen uw computer internetmodem van uw computer.

2 Kopieer de locatie waar Messenger op uw computer is geïnstalleerd. Om een ​​uitzondering op uw firewall dat u zal toelaten om Windows Live Messenger draaien toe te voegen, moet u de exacte naam van het bestand en de locatie op uw computer te leren kennen. Om dit te identificeren, ga naar "Start" en vervolgens op "Alle programma's" en klik met de rechtermuisknop op 'Windows Messenger. " Selecteer vervolgens "Eigenschappen" en een dialoogvenster verschijnt dat toont u de locatie van het uitvoerbare bestand voor Messenger.

De naam van het bestand in het veld "Target". Klik met de rechtermuisknop te markeren en kopieer het. U moet deze exacte locatie plakken in de firewall-programma.

3 Voeg een uitzondering op de firewall van Windows Live Messenger te deblokkeren van het lopen. Open uw firewall-programma. Als u werkt met Windows, kunt u het openen door te gaan naar "Start", "Run" te selecteren en te typen "control firewall.cpl." In de meer recente versies van Windows, zodra u naar uw Control Panel, kunt u "Een programma via Windows Firewall."

Klik op 'Uitzondering toevoegen. " Klik vervolgens op "Add Program" en knip en plak de locatie die u gekopieerd; of als het programma al is vermeld, Klik op het selectievakje naast het en klik op "OK."

Als u met een ander firewall-programma of uw computer te beschermen via een router, moet u dat programma te openen en klik op "Voeg een Exception" of een vergelijkbare opdracht volgens de instructies van de fabrikant.

4 Start Windows Live Messenger op de uitzondering was behoorlijk gedaan te garanderen. Ga naar "Start", klik op "Alle programma's" en selecteer "Windows Live Messenger." Als het programma niet naar behoren uit te voeren, kan het nodig zijn om opnieuw te installeren Messenger. Klik met de rechtermuisknop op het programma en klik op "Verwijderen." Nadat het programma is verwijderd, gaat u naar de Microsoft.com website om de laatste versie te downloaden.