Hoe te verwijderen van de harde schijf van een laptop computer

Hoe te verwijderen van de harde schijf van een laptop computer


In de loop der jaren zijn laptop computers steeds meer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen zijn. Geldt dit ook voor de interne componenten van de computer ook. Vele jaren geleden, zou u waarschijnlijk moet uw laptop mee te nemen naar een technicus als je wilde een harde schijf upgrade uit te voeren, maar deze dagen het is zo simpel als het openen van een compartiment aan de onderkant van de computer. Geen kennis van elektronica nodig is.

instructies

1 Zet uw laptop, verwijder de voedingskabel, sluit het scherm en zet de computer op zijn kop.

2 Verwijder de batterij uit het compartiment aan de onderkant van de computer en zoek de rechthoekige harde schijf compartiment. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke model computer als je problemen hebt met het lokaliseren van de batterij of harde schijf compartiment.

3 Verwijder de schroef van de vaste schijf compartiment en til het klepje omhoog om de werkelijke harde schijf bloot te leggen.

4 Trek de harde schijf naar de zijkant om het los te koppelen van het moederbord. Til de harde schijf en verwijder deze uit de computer. U bent nu vrij om de oude harde schijf upgraden naar een nieuw model.