Grails MySQL Tutorial

Grails is een ontwikkelingskader dat de Ruby on Rails ontwikkelingskader benut en maakt het ook mogelijk ontwikkelaars programmeren in Java technologieën te gebruiken. Het kan worden gezien als een haven van Ruby on Rails om de Java-ontwikkelplatform. Achtige toepassingen ontwikkeld in Ruby on Rails, kan Grails applicaties worden gehaakt in de open source database MySQL platform. Als Grails is gekoppeld aan de Groovy framework kunnen ontwikkelaars programmeren in Java en maak dezelfde soort van zelf-genererende code toepassingen die Ruby on Rails-ontwikkelaars samen te stellen.

instructies

1 Lanceer een terminal command line verbinding met de webserver of ontwikkelomgeving die zal als gastheer van de Grails MySQL database en meld u aan bij de server met behulp van een login die beheerdersreferenties heeft.

2 Maak een Grails ontwikkelomgeving variabele door het intikken van de volgende opdracht:

GRAILS_HOME

3 Voer de volgende opdracht om een ​​MySQL-database pad toe te voegen aan de applicatie, die MySQL zal vragen om zichzelf automatisch te installeren voor gebruik in de toepassing Grails:

$ GRAILS_HOME / bin

4 Typ de volgende opdracht om te controleren of u werkt met de juiste versie van Grails en dat de database is opgezet:

gralen -version

5 Zorg ervoor dat de weergegeven in de lijn venster commando data overeenkomt met wat wordt hieronder weergegeven, zodat u weet dat uw database is goed ingesteld:

Welkom bij Grails 1.0 - http://grails.org/

Gelicenseerd onder Apache Standard License 2.0

Grails huis is ingesteld op: / opt / grails