Hoe kan ik een HP Recovery Disc installeren op HP DV 8300 CTO

Hewlett Packard introduceert de HP DV8300 CTO laptop net voor de release van het besturingssysteem Windows Vista. Om die reden is de laptop geleverd met zowel Windows XP en Vista configuraties. Als u problemen grote Windows problemen met een DV8300 CTO laptop, met behulp van de herstel-cd om Windows opnieuw te installeren en de originele software kan helpen in veel gevallen. Hoewel de laptop is geleverd met verschillende versies van Windows, herstel van het besturingssysteem voor beide configuraties.

instructies

Herstellen van de Hard Drive Recovery partitie

1 Schakel de DV8300 laptop, schakel deze vervolgens weer aan. Zodra u het HP-logo scherm, druk op de "F11" toets op het toetsenbord.

2 Wacht tot het hulpprogramma HP Recovery Manager te starten. Wanneer u wordt gevraagd om een ​​back-up gebruiker bestanden naar een extern apparaat, ervoor zorgen dat u een externe harde schijf of USB-stick aangesloten op de laptop, volg de aanwijzingen om een ​​back-up van de bestanden. Als u niet wilt back-up bestanden van gebruikers, klikt u op de knop "Overslaan".

3 Klik op de optie "Ja" op het bevestigingsscherm op de vraag of u zeker weet dat u de DV8300 CTO laptop te herstellen naar de fabrieksinstellingen.

4 Wacht tot het hulpprogramma HP Recovery Manager om de belangrijkste partitie opnieuw formatteren van de harde schijf en Windows opnieuw te installeren en andere standaard software.

5 Druk op een toets op het toetsenbord wanneer u wordt gevraagd de HP DV8300 CTO laptop opnieuw op te starten. Zodra de computer opnieuw is opgestart, laat het normaal opstarten in Windows. Volg de aanwijzingen op het scherm in Windows om instellingen aan te passen en configureren van uw laptop voor gebruik.

Het herstellen van de laptop met gepersonaliseerde Recovery CD

6 Zet de computer, en onmiddellijk plaats de eerste herstel-cd in het optische station van de DV8300 laptop. Wanneer u wordt gevraagd, druk op een toets op het toetsenbord op te starten vanaf de cd / dvd-station.

7 Wacht tot de herstel-cd om bestanden naar de harde schijf van uw laptop te kopiëren. Het kan enkele minuten duren voordat het hulpprogramma om de bestanden die nodig zijn om het herstelproces te beginnen kopiëren.

8 Klik op de optie "Advanced Options / System Recovery", klik vervolgens op "Next" om de Recovery Manager te starten.

9 Volg de instructies op het scherm om een ​​back-up van gegevens van bestanden naar een externe schijf of apparaat. Of klik op "Overslaan" als u niet wilt dat de bestanden op te slaan.

10 Volg de aanwijzingen op het scherm om Windows opnieuw te installeren op uw primaire harde schijf partitie. De Recovery Manager zal dan opnieuw installeren van Windows en andere standaard software. Klik op een willekeurige toets om de computer opnieuw op te starten nadat de herstelprocedure is voltooid.

11 Laat de DV8300 te starten in Windows, volg dan de instructies op het scherm voor het personaliseren van de computer. Herstart de computer als daarom wordt gevraagd dit te doen.

Hints

  • Probeer niet om de DV8300 CTO laptop te herstellen zonder eerst de AC-adapter aansluiten. Als u dat doet, en de batterij sterft tijdens het herstel, zal het herstelproces mislukken.