Hoe maak je een Canadese Prepaid Credit Card Get

Hoe maak je een Canadese Prepaid Credit Card Get


In de huidige technologie gerichte wereld, met een credit card is gegaan van een luxe om een ​​noodzaak. Plaatsen zoals het internet en busstations eisen dat de betaling met een creditcard. Als je jonger bent dan de wettelijke leeftijd voor een creditcard, of niet gelooft in het hebben van schulden, kunt u kiezen voor een prepaid creditcard. Dit artikel zal laten zien hoe je een goedkope prepaid VISA kaart te krijgen in Canada.

instructies

1 Bepaal uw behoefte - Wilt u een prepaid credit card of een echte credit card? Als je jonger bent dan de leeftijd van 18, een prepaid kaart is uw enige optie. Het heeft echter wel een aantal vergoedingen. A $ 8 in rekening gebracht voor de eerste activering + geld belasting, en daarna is het $ 5 per lading. Als men laadt $ 500 vertaalt een vergoeding 1%. Afhankelijk van hoe vaak u uw kaart te gebruiken deze betaalbaar of niet zou kunnen zijn.

2 Zoek een CAA Locatie - Je hebt een CAA lidmaatschap voor deze stap, maar als je er geen hebt, kun je gebruik maken van dat van vrienden of familie. Breng uw geld aan de CAA locatie. U kunt contant geld of betaalkaart gebruiken om de kaart te laden. CAA is veruit de goedkoopste aanbieder van prepaid debit cards in Canada.

3 Koop de kaart - Zij zullen u door het laden van de kaart en de oprichting ervan. Genieten!

Hints

  • De vergoeding is vastgesteld, zodat het laden van meer geld op de kaart geeft u een beter tarief
  • Zorg ervoor dat je telefoon in om uw kaart te annuleren als verloren of gestolen als prepaid kaarten niet dezelfde bescherming als gewone creditcards