Hoe te bellen met behulp van een laptop

Hoe te bellen met behulp van een laptop


Er zijn een verscheidenheid van bedrijven die mensen in staat stellen om te telefoneren via het internet om ofwel een andere persoon op het internet of naar een telefoon. Skype is een van de meest populaire Internet telefoondiensten. Het programma kunt u de gratis software op uw laptop computer te downloaden en te bellen naar andere Skype-gebruikers overal ter wereld gratis. Het bedrijf biedt ook betaling plannen voor degenen die willen Skype gebruiken om vaste lijnen of mobiele telefoons te bellen.

instructies

1 Download en installeer de software van de website van Skype te installeren. Klik op "Get Skype" op de belangrijkste homepage en selecteer "Get Skype voor Windows." Als u een Apple-gebruiker bent, kunt u de Mac-versie van de website van Skype's te downloaden. Klik op "Nu downloaden" en vervolgens op "Maak een account aan." Vul de gevraagde gegevens en vervolgens ga akkoord met de voorwaarden. Sla het bestand op uw computer, open het en volg de installatie-instructies.

2 Nodig de persoon die u wilt bellen ook Skype downloaden als die persoon niet al het programma. Nadat je Skype hebt geplaatst, klikt u op de knop "Nieuw" boven je "Contacten" lijst en klik op "Nieuw Contact". Voer Skype-naam, echte naam of e-mailadres van de persoon om die persoon te vinden. Als je zowel online, klik op de naam van de persoon op de lijst aan de linkerkant, en dan druk op de groene knop "Call". Deze gesprekken zijn gratis.

3 Om uw laptop Skype programma om vaste lijnen of mobiele telefoons bellen wilt gebruiken, moet u zich eerst aanmelden voor een maand of pay-as-you-go Skype plan. Ga naar de Skype-website, klik op "prijzen" en kies vervolgens een maandelijks plan, dat is de goedkoopste optie per minuut, of de pay-as-you-go plan, dat ongeveer twee keer zoveel per minuut kost.

4 Open Skype en klik op het tabblad "Call Phones". Voer het nummer dat u wilt bellen, klik dan op de groene knop 'Bellen'. U kunt op de knop 'Opslaan' om dit nummer op te slaan in uw "Contacten" lijst.