Hoe te converteren naar MP3 RealPlayer

Real Player audio is een audioformaat dat verschillende codecs gebruikt voor het comprimeren. The Real audio bestanden variëren van laag naar hoog bit rates formaten gebruikt op dial-up modems, tot een hogere kwaliteit van gecomprimeerde indelingen die worden gebruikt voor het comprimeren van muziek. MP3 is een digitale audio-formaat dat vooral gebruikt wordt voor draagbare spelers en digitale audio computerprogramma's. Ze zijn in een lossy gecomprimeerd formaat dat sample rates gebruikt tot 48 kHz. Real audio-bestanden kunnen worden geconverteerd naar MP3-formaat gemakkelijk met behulp van een gratis audio converter programma.

instructies

1 Download en installeer Switch Audio File Converter freeware (zie bronnen hieronder voor link).

2 Lanceer je programma nadat het is geïnstalleerd en klik op de bovenste hoofdpaneel "Bestanden toevoegen".

3 Zoek de Real Player audio clip van de locatie die u hebben opgeslagen op uw computer en klik op "Open" om het te laden om uw programma.

4 Klik op de "Play" knop groen om uw input audio clip bekijken. Selecteer ".mp3" in het venster "Output Format" en klik op "Browse" om de output map waar je geluidsfragment wordt opgeslagen nadat het is omgezet te selecteren.

5 Klik op "Convert" om uw Real Player audio-bestand te converteren naar MP3-formaat. Wanneer de conversie is voltooid, klik op "Open Output Folder" om de locatie van de geconverteerde MP3-bestand te onthullen.