Hoe op externe harde schijven Zoeken

Je weet nooit wanneer u uw bestanden kunnen verliezen aan een virus, een bliksemschicht, of een kapotte computer. Dat is de reden waarom het belangrijk is om regelmatig een back-up van uw bestanden. Voordat u een nieuw besturingssysteem te installeren, slaat u uw bestanden op een externe harde schijf. Wanneer u een nieuwe computer te kopen, opslaan van al uw oude computer gegevens op een externe harde schijf voor de bewaring. Dan, om toegang te krijgen tot specifieke informatie, kunt u eenvoudig zoeken op uw externe harde schijf.

instructies

1 Bevestig uw externe harde schijf op uw computer. Een kleine schijf wordt gevoed via de USB-poort; grotere harde schijven zal een externe voedingsbron.

2 Klik op "Start" en "Computer." Zoek het station dat uw verwijderbare apparaat bevat. Wanneer u het opent, zal uw opgeslagen informatie weer te geven.

3 Bekijk de zoekoptie op de rechterbovenhoek van het venster. Om een ​​bestand te vinden, doe een snel onderzoek door het intikken van sleutelwoorden in het zoekvenster, of kijk onderaan de pagina voor de titel.

4 Hoe op externe harde schijven Zoeken

Bescherm uw gegevens met behulp van de juiste eject methoden.

Maak gebruik van de juiste eject methoden. Wanneer u wilt uw externe harde schijf los te koppelen, klikt u op de "hardware veilig verwijderen" optie op de werkbalk van uw computer. Een venster zal verschijnen met instructies.