Hoe om te stoppen Facebook Creeping

Hoe om te stoppen Facebook Creeping


Facebook "sluipende" is algemeen bekend als de praktijk van een andere Facebook-gebruiker kijken door de inhoud van uw profiel om uit te vinden informatie over u. Dit omvat wall posts, foto's en biografische informatie. Facebook kruipende kan verwijzen naar maatregelen die zijn genomen door een vriend of een willekeurige gebruiker. In veel gevallen kan Facebook kruipende niet verwijzen naar iets negatiefs als het een vriend die is op zoek naar uw informatie. Als u niet wilt dat vreemden in staat zijn om uit te vinden persoonlijke informatie over u, moet u ervoor zorgen dat uw privacy-instellingen niet toestaan.

instructies

Privacy

1 Log in op uw Facebook-account, en klik op "Privacy Settings", gelegen in de rechter bovenhoek, in de "Account" drop-down menu. Dit brengt u naar een pagina die veel verschillende facetten van uw Facebook-profiel bevat en geeft aan wie elk aspect kunt bekijken.

2 Selecteer de "Only Friends" optie voor alle onderdelen van uw persoonlijk profiel. Facebook zal visuele bevestiging dat deze optie is geselecteerd door het weergeven van stippen in de kolom 'Only Friends' naast elk facet van je profiel, zonder stippen in een andere kolom te bieden.

3 Klik op "Apply deze instellingen" om de verandering in de privacy-opties af te ronden. Dit zal ervoor zorgen dat alleen gebruikers die u hebt aangewezen als vrienden in staat zijn om een ​​van de inhoud van uw profiel te zien zal zijn.

Hints

  • Accepteer geen vriend verzoeken die afkomstig zijn van iemand die je niet persoonlijk kent en comfortabel voelt. Hierdoor worden alle negatieve Facebook klimplanten van het bekijken van uw persoonlijke gegevens te elimineren.
  • Stoppen met specifieke informatie worden gedeeld met bepaalde vrienden door het aanpassen van uw privacy-instellingen om die personen te blokkeren. Het kiezen van de "Customize Settings" optie op de "Privacy Settings" pagina vindt u opties om dit te bereiken geven.
  • Je kunt niet stoppen met alle Facebook kruipende. Zolang je een Facebook-account en hebben andere gebruikers wordt aangewezen als uw vrienden, zul je wat informatie met hen te delen.