Homemade Grid Antenna

Een raster antenne kan de ontvangst van draadloze signalen te verbeteren door meer dan 50 procent. Deze antennes hechten direct aan verschillende typen draadloze inrichtingen en hulpmiddelen lange afstand draadloze netwerken. Een raster antenne ondersteunt draadloze lokale netwerken, Wi-Fi, draadloze toepassingen en draadloze gegevensoverdracht op internet-enabled computers, mobiele telefoons en andere draadloze apparaten. U kunt deze antennes te kopen van verschillende fabrikanten, of u kunt een zelfgemaakte raster antenne te maken.

Grid Antenna Bijzonderheden

Een raster antenne is voorzien van een rooster meestal gemaakt van draad. De vorm van het rooster duurt meestal de vorm van een rechthoek, driehoek of vierkant. Terwijl het rooster kan hechten aan elk type van de antenne, met inbegrip van radio- en tv-antennes, de netten meest functioneren als onderdeel van de Wi-Fi-antennes. Hoogwaardige raster antennes zijn meestal niet duur om te kopen.

Grid Antenna Materials

De materialen die nodig zijn het maken van een raster-antenne hangt af van het soort raster antenne en het beoogde gebruik. Een raster antenne zal vereisen gewoonlijk aluminium aan het net en kabel leveren aan de antenne op het draadloze apparaat. Een hoogwaardig netwerk antenne ook een roestvrij aluminium gebruikt voor de reflector raster dat de sterkte van de antenne vergroot met behoud van een lichtgewicht frame.

voordelen

Een raster antenne is voorzien van twee essentiële kwaliteiten die direct het bereik van een Internet signaal uit te breiden - polarisatie en hi-gain. Polarisatie van het rooster antenne de richting van het elektrische veld ten opzichte van het aardoppervlak. Hi-gain, aan de andere kant, verwijst naar gerichte radiogolf bundelbreedte een raster antenne. Hi-gain maakt net antennes om een ​​kleinere voetafdruk dan andere soorten antennes, zoals een Wi-Fi backfire antenne of een paneel antenne te verlaten.

Tips

Een van de belangrijkste aspecten van een zelfgemaakte raster antenne duurzaamheid verschillende weersomstandigheden. Gebruik altijd een hoogwaardig aluminium aan het net te construeren, zoals 6061-T6 aluminium. Bovendien, power-coat de aluminium en las elke naad van het raster. Hoewel niet voor bouwmaterialen functioneel raster antenne, zullen deze technieken het mogelijk bijdragen aan de duurzaamheid van het raster antenne.