Hoe te installeren twee PCI-E videokaarten

Hoe te installeren twee PCI-E videokaarten


De Scalable Link Interface, Nvidia's eigen graphics-scaling technologie, kunt u installeren en gebruiken van meerdere PCI Express-videokaarten in uw computer. Alleen computers met SLI-compatibele moederborden kunnen gebruik maken van twee SLI-ready-videokaarten; elk SLI-compatibel moederbord wordt geleverd met een SLI connector speciaal ontworpen voor gebruik met dat moederbord. Als je moederbord is SLI-compatibel is, kunt u de aanschaf en installatie van twee SLI-ready videokaarten in uw computer.

instructies

1 Stilgelegd en de stekker uit de computer. Verwijder alle randapparaten van de computer en open de computer zaak.

2 Verwijder de oude grafische kaart uit uw computer als u zal installeren twee nieuwe SLI-ready videokaarten. Steek een van de SLI-ready grafische kaarten in de PCI-E slot eerder bezet door uw oude grafische kaart en duw op de kaart totdat u hoort dat de PCI-E slot vastklikken. Als uw huidige videokaart SLI-ready en je wordt alleen het installeren van een tweede videokaart, deze stap overslaan.

3 Schroef de metalen baard die overeenkomt met de tweede PCI-E slot op uw computer. Steek de tweede SLI-ready grafische kaart in de tweede PCI-E slot en duw op de kaart totdat u de PCI-E slot klik op zijn plaats hoort.

4 Bevestig beide videokaarten op de achterkant van de computerkast met de zaak schroeven die bij de videokaarten kwam.

5 Zoek de twee PCI Express stroomkabels aangesloten op uw voeding. Sluit een PCI Express-voedingskabel aan op elke videokaart.

6 Sluit de videokaarten aan elkaar bevestigen van de SLI connector die bij het moederbord aan de bovenkant van de videokaarten bedroeg de gouden tabs. Sluit de behuizing van de computer.

7 Plug in alle randapparatuur verwijderd in stap 1; zorg ervoor dat uw monitor aan te sluiten op de eerste (bovenste) videokaart.

8 Steek de stekker in de voeding van uw computer en start uw computer. Klik op de waarschuwing bubble SLI die verschijnt zodra uw computer wordt uitgevoerd om uw SLI instellingen te configureren en voltooi de installatie.

Hints

  • U kan nodig zijn om twee metalen inserts in stap 3 te verwijderen als je nieuwe videokaart is een grote.
  • Als uw huidige videokaart SLI-ready, moet u een tweede videokaart met dezelfde graphics processing unit aan te schaffen. Een computer met een SLI-ready videokaart met behulp van de GeForce 7600 GS GPU kan alleen SLI gebruiken als de tweede videokaart maakt ook gebruik van de GeForce 7600 GS GPU.